GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan Nilgün Bodur'a canlı yayında şok sözler!

“Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim” adlı kitabında 2. Dünya Savaşı’nda toplama kamplarında öldürülen Anne Frank'tan alıntı yaparak kaynak göstermediği iddia edilen Nilgün Bodur, Fatih Altaylı'nın konuğu oldu.

Fatih Altaylı'dan Nilgün Bodur'a canlı yayında şok sözler!

İntihal iddialarıyla gündeme gelen Nilgün Bodur, Habertürk TV'ye konuk oldu. 20 yıl kurumsal iletişim işiyle ilgilendiğini ifade eden Bodur, sosyal medyada aktif olmaya başladığını kaydetti.

'BEN DE OKUDUM, FENALIK GELDİ' 

Fatih Altaylı, Nilgün Bodur'un 'Edebi eser ortaya çıkarmak için yazmadım' sözlerine, 'Belli çünkü ben de okudum, fenalık geldi' diyerek yanıt verdi. Bodur ise 'Size gelmesi normal' dedi.

SOSYAL MEDYADA NASIL TANINDI?

Bodur, "Boşanma sonrası sosyal medyada dertleşiyordum. Hayat beni atarlı yaptı. Mizahı seviyorum. Bazen çok mutsuz hissediyorum intikam düşünüyorum bunu yazıyorum. Ben yazanım, yazar olmayı ise çok isterim. Edebi eser ortaya çıkarmak için yazmadım. Umarım bir gün yazarım. Yazar olmayı çok isterim ama şu an yazanım. Edebiyat gibi bir inancım olmadı. Edebiyat yazıyorum diye bir iddiam olmadı. Bu kitap kağıt israfı da dediler." dedi.

İNTİHAL YAPTI MI?

Nilgün Bodur'un “Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim” adlı kitabında 2. Dünya Savaşı’nda toplama kamplarında öldürülen Anne Frank'tan alıntı yaparak kaynak göstermediği iddia edilmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar