MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'dan Fehmi Koru'ya jet yanıt: Kendinizi abartmayın Fehmi Bey

Fatih Altaylı dün kendisine "Yoksa dünya savaşını da mı ben pompalıyorum? Gül ismini pompaladığım iddia ediliyor da…' başlıklı yazısıyla yanıt veren Koru'ya bugün köşesinden bakın neler söyledi...

Fatih Altaylı'dan Fehmi Koru'ya jet yanıt: Kendinizi abartmayın Fehmi Bey

Fatih Altaylı'nın 'Gül'ün ismini Fehmi Koru pompalıyor' iddiası ile başlayan polemik bugün de sürüyor. Fatih Altaylı dün kendisine cevap veren Koru'ya bugün 'Kendinizi abartmayın Fehmi Bey' başlıklı yazısı ile cevap verdi. Altaylı, "
Fehmi Koru, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığını sürekli gündemde tutanın o olduğunu söylememe bozulmuş olmalı ki, “Evet, 3. Dünya Savaşı’nı da ben çıkarıyorum zaten” diye esprili bir yanıt verdi.Yapmayın Fehmi Bey, benim böyle bir iddiam olmadı.3. Dünya Savaşı’nı çıkardığınızı söyleyemem.Ama merak etmeyin size 3. Dünya Savaşı’nı çıkaracağınız gibi bir suçlama yapmam, yapamam.Çünkü kimin neyi yapıp neyi yapamayacağını ölçebilecek kadar izanlıyım." dedi.

KENDİNİZİ ABARTMAYIN FEHMİ BEY 

FEHMİ Koru, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığını sürekli gündemde tutanın o olduğunu söylememe bozulmuş olmalı ki, “Evet, 3. Dünya Savaşı’nı da ben çıkarıyorum zaten” diye esprili bir yanıt verdi.
Yapmayın Fehmi Bey, benim böyle bir iddiam olmadı.
3. Dünya Savaşı’nı çıkardığınızı söyleyemem.

Her ne kadar Bilderberg toplantılarına katılmadan önce Bilderbergcileri suçlayarak her türlü melanetin ardında onların olduğunu iddia eden sizin gibi biri olsaydım, “Fehmi Koru, Bilderberg’de aldığı talimatla 3. Dünya Savaşı’na neden olabilecek gelişmeleri kışkırtıyor” gibisinden bir saçmalık da kaleme alabilirdim, ama çok şükür aklım, şuurum hâlâ yerinde. Böyle bir şey demedim, demem de!

Fakat şöyle bir yazılarınıza bakarsanız, Abdullah Gül’ün başkan adaylığı konusunda neler yazdığınızı siz de hatırlar ve “Galiba bu konuda biraz fazla ısrarcı olmuşum” dersiniz.

Ben bunda da bir beis görmüyorum.

İnsanların, sevdikleri dostlarını, arkadaşlarını önemli makamlarda görmek istemeleri normaldir.

Abdullah Bey’in Cumhurbaşkanı olmasının size de güç vereceğini bilmeniz, bu arzunuzu kamçılayabilir.

Bunu da insani bulurum.

Ama merak etmeyin size 3. Dünya Savaşı’nı çıkaracağınız gibi bir suçlama yapmam, yapamam.

Çünkü kimin neyi yapıp neyi yapamayacağını ölçebilecek kadar izanlıyım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar