GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan Cübbeli Ahmet Hoca'yı kızdıracak sözler!

Fatih Altaylı: "Onu muhafazakar Cem Yılmaz olarak gördük. Kitlesiyle ilgili ciddi rol yeteneği var. Oynuyor. Emin Çölaşan, Yılmaz Özdil, nasıl kendi kitlesine uyumlu konuşuyorsa o da öyle yapıyor..."

Fatih Altaylı'dan Cübbeli Ahmet Hoca'yı kızdıracak sözler!

Cübbeli Ahmet Hoca ile Habertürk ekranlarında yaptığı programlar fenomen olan Fatih Altaylı, kendisine yönelik "Bu adamı sen meşhur ettin" eleştirilerine cevap verdi...

Radyo Viva’dan Adem Metan’a konuk olan Fatih Altaylı program boyunca Metan’ın ve sosyal medyadan dinleyicilerin yönelttiği sorulara açık yüreklilikle cevap verdi.

"BU PİS HERİFİ NİYE EKRANA ÇIKARIYORSUN?"

Cübbeli Ahmet’i Hoca’yı ilk kendisinin tanıttığı ile ilgili iddialar sorulması üzerine ilginç sözler sarf eden Altaylı, yoğun eleştiri aldığını itiraf etti. Bazı çevrelerin, ‘bu pis herifi niye ekrana çıkarıyorsun?’ diyerek eleştirdiğini anlatan Altaylı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"BİRİNCİSİ PİS ADAM DEĞİL..."

“Birincisi pis adam değil. Onunla 3 program yaptım. Diğer TV kanalları yayınlayınca da 30 kez yayınlanmış oldu. İnternette de yayınlanınca çok sanılıyor. Cübbeli Ahmet daha önce pek ekrana çıkmamıştı. Biz de çekiniyorduk.

"EMİN ÇÖLAŞAN VE YILMAZ ÖZDİL GİBİ YAPIYOR..?"

‘Onu muhafazakar Cem Yılmaz olarak gördük. Kitlesiyle ilgili ciddi rol yeteneği var. Oynuyor. Emin Çölaşan, Yılmaz Özdil, nasıl ki bir gruba önderlik ediyor, uyumlu konuşuyorsa o da kendi kitlesine göre konuşuyor.

"YARI PEYGAMBERLİĞE OYNUYOR"

Yarı peygamberliğe oynuyor. Fikirlerine katılmıyorum. Ama ona düşman olmamı gerektirmiyor. Fikirlerini söylemesinde mahsur yok. Onunla ilgili bazı algılar abartılı, yanlış, eksik diye düşünüyorum.

HÜRRİYET'TE 25 YIL ÖNCE MANŞET OLMUŞ

‘Bu adamı sen meşhur ettin’, diyorlar. Hürriyet’te 25 yıl önce manşet olmuş. Zaten tanınan birini ekrana çıkararak arka planının öğrenilmesini sağladım...

"O PROGRAMLARDA ÇOK EĞLENDİM..."

Fatih Altaylı, Cübbeli Ahmet ile yaptığı programlarda çok eğlendiğini ve muhafazakarların tüylerini diken diken edecek sorular yönelttiğini de sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum