MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'dan Çölaşan ve Doğru'ya açılan FETÖ davasına tepki

Sözcü gazetesi yazarları Emin Çölaşan ile Necati Doğru ile 3 yöneticisinin aralarında bulunduğu 5 isme yönelik açılan 'FETÖ'ye yardım' davasına tepki gösteren Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Böyle bir saçmalık hiç görülmüş mü?" ifadesini kullandı.

Fatih Altaylı'dan Çölaşan ve Doğru'ya açılan FETÖ davasına tepki

Sözcü gazetesi yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru ile gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında, 'FETÖ silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım etme' suçlamasıyla 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Söz konusu haberi ilk gördüğünde 'Zaytung haberi' sandığını söyleyen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "FETÖ ile mücadele edilmiyor, FETÖ ile mücadele sulandırılıyor diyenleri haklı çıkaracak bundan daha iyi bir örnek olamaz" dedi.

Bugünkü yazısının 'Ne dersin Nedim?' başlıklı bölümünde konuyla ilgili Nedim Şener ve Ahmet Zeki Üçok'un yorumlarını merak ettiğini söyleyen Altaylı, şu ifadeleri kullandı:

Ne dersin Nedim?

Emin Çölaşan ile Necati Doğru’ya FETÖ’cülükten dava açılmış.

Ciddi bir hapis istemiyle.

Olayı önce sosyal medyada gördüm.

“Herhalde Zaytung haberidir” dedim.

Sonra baktım ki, ciddiymiş.

FETÖ ile mücadele edilmiyor, FETÖ ile mücadele sulandırılıyor diyenler haklı çıkaracak bundan daha iyi bir örnek olamaz.

Bu sulandırma değil, sulandırma ötesi bir durum olabilir .

Meşhur FETÖMETRE’ye bir sorsunlar bakalım.

Böyle bir saçmalık hiç görülmüş mü!

Bu konuda FETÖ uzmanı Nedim Şener ve Ahmet Zeki Üçok’un bu konudaki yorumlarını çok merak ediyorum doğrusu.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar