POLEMİK

Fatih Altaylı'dan Cem Küçük'e "ajan" cevabı...

"Bana bu yakıştırmayı ilk Fehmi Koru yaptı... FETÖ’cülerin beni karalama aracıydı. Şimdi de kripto FETÖ’cüler buna sarıldılar.."

Fatih Altaylı'dan Cem Küçük'e "ajan" cevabı...

Cem Küçük'ün "1990'lı yıllarda 'ajancılık' oynadı" diyerek "istihbarata çalışıyor" tezini tekrar gündeme getirdiği Fatih Altaylı'dan cevap var...

Yazısına "My name is Bond" başlığını koyan Fatih Altaylı, "Yine birileri benim için 'Ajan' demiş. Yeni değil, şaşırtıcı değil" dedi.

FETÖCÜLERİN KARALAMA ARACIYDI, ŞİMDİ DE KRİPTO FETÖCÜLERİN...

"Benim için bu yakıştırmayı yıllarca en fazla yapan Fehmi Koru oldu. Her fırsatta ajan olduğumu söyledi" diyen Fatih Altaylı şöyle devam etti: "FETÖ’cülerin beni karalama aracıydı. Şimdi de kripto FETÖ’cüler buna sarıldılar."

GENÇLİK DÖNEMİMDE İYİ BİR MEŞGALE OLURDU!

"Vallahi işin aslına bakarsanız James Bond’u çok beğenirim. Ajanlık tarafını bilmem ama keyifli bir hayat tarzı vardı" diyen Fatih Altaylı yazısını şöyle bitirdi:

"Bond’a sunulan imkânlar eksiksiz biçimde bana da aynen sunulsaydı o gençlik dönemim için iyi bir meşgale olurdu. Gerçi Indiana Jones da uyardı ama Bond da idare ederdi. Ama bu yaştan sonra yakışık almaz."

CEM KÜÇÜK NE DEMİŞTİ?..

"Gülerce'nin DEVLET görevi Fatih Altaylı'nın karanlık 90'larda G.T. ile kurduğu kirli ve kriminal ilişkiye benzemez" diyen Cem Küçük, "DEVLET arşivinde Altaylı'nın 'ajancılık' oynamaya kalktığı o kirli yıllara dair detaylı bilgiler var. Bir gün gerekirse o bilgiler de açıklanır ama suratına tükürülse 'yarabbi şükür' diyenler DEVLET tokadı yemeden uslanmazlar. O kirli ilişkide bir zerre DEVLET'e hizmet yok..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum