MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı yeni partinin ismini açıkladı! Patent başvurusu yapılmış

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, 'yenibirparti.org' adıyla kurulan sitenin beraberinde getirdiği tartışmaları kaleme alarak ''Umut Partisi' adıyla Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yapıldığını dile getirdi.

Fatih Altaylı yeni partinin ismini açıkladı! Patent başvurusu yapılmış

31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçim sonrası 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kuracağı iddiaları, 'yenibirparti.org' adlı sitenin kurulmasıyla daha da güçlendi. Habertürk Yazarı Fatih Altaylı da kurulan sitenin beraberinde getirdiği tartışmaları köşesine taşıdı.

Daha önce "Davutoğlu'nun partisi hazır, pek yakında geliyor, Babacan ise beklemede" diye yazdığını hatırlatan Altaylı, dün yenibirparti.org'un Twitter hesabının 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı takip ettiğini hatırlattı. 

Partinin Adı: Umut Partisi

Bu hesabın daha sonra silindiğini belirten Altaylı, "Bilmece bildirmece, tweetler silinmece" başlığıyla yayımlanan yazısında, yeni parti için Türk Patent ve Marka Kurumu’na patent ve marka başvurusu yapıldığını ve partinin adının 'Umut Partisi' olarak belirlendiğini dile getirdi.

"Sanki Birileri Türkiye'deki Siyasi Ortamı Trollüyor"

Öte yandan parti logosunun bir bankanın logosundan 'araklama' olduğunu söyleyen Altaylı, yazısını şu sözlerle noktaladı; 

"Sanki birileri Türkiye'deki siyasi ortamı trollüyor gibi bir hal var ortada. İlgiyle takip ediyoruz. Hayırlısı bakalım."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar