GÜNDEM

Fatih Altaylı o polisten özür diledi!

Aracını yasak yere park ettiği için kendisini uyaran polis memuruna hakaret eden Fatih Altaylı, o memurdan kameralar önünde özür diledi.

Fatih Altaylı  o polisten özür diledi!

Geçtiğimiz salı günü İstanbul Şişli'de bulunan Abdi İpekçi Caddesi üzerinde park temizliği uygulamasında görevli polis memuru A.K. aracını yasak yere park etmesi nedeniyle Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı önce uyarmış, aracı kaldırmayacağını söyleyince ceza kesmişti.

Arabasına ceza kesildiğini gören Altaylı çılgına dönmüş,polis memuruna "Aracıma neden ceza yazıyorsunuz siz görürsünüz sizi sürdüreceğim" diyerek  hakaretlerde bulunmuştu.

Altaylı'yı uyaran polis memuru ardından Harbiye Polis Merkezi Amirliği'ne giderek Altaylı hakkında “Görevi yaptırmamak için direnme” ve “Görevli memura mukavemetten” dolayı şikâyetçi olmuştu.

Şikayetin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da Altaylı hakkında ''kamu görevlisine görevi nedeniyle birden fazla kez hakaret'' ve ''tehdit'' suçundan soruşturma başlatmıştı.

Fatih Altaylı tüm bu yaşananların ardından, bugün Harbiye Polis Merkezi'nde hakaret ve küfür ettiği iddia edilenn Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru A.K. ile buluştu.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Ahmet Başeğmez ile Şişli İlçe Emniyet Müdürü Murat Turhan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Altaylı, hakaret ettiği öne sürülen memura sarılarak özür diledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar