MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı: Ahmet Altan gibi uyanık geçinen biri...

FETÖ medya yapılanması davasında dün Ahmet Altan'ın yaptığı konuşmayı okuyan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Ahmet Altan gibi “uyanık” geçinen birinin bunları söylemesi komik" dedi.

Fatih Altaylı: Ahmet Altan gibi uyanık geçinen biri...

Bugünkü köşesinde Ahmet Altan'ın savunması ile ilgili yorumlarını paylaşan Fatih Altaylı, zamanında Taraf gazetesi için "operasyon maksatlı" dediğini hatırlattı.

O dönem Ahmet Altan'ın kendisine bunları dediği için hakaret ve tezvirat yaptığını vurgulayan Altaylı, Altan'ı eleştirirken tutuksuz yargılanması gerektiğini de dile getirdi.

İŞTE FATİH ALTAYLI'NIN YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM:

"AHMET Altan’ın mahkemede verdiği ifadeyi okudum.

Ben bu köşeden, “Taraf operasyon maksatlı olarak çıkarılmış bir gazetedir” derken kendisi o gazete aracılığıyla bana sövüyor, hakkımda türlü hakaret ve tezvirat yapıyordu.

Mahkemede ise hiçbir şeyin farkında olmadığını anlatmış.

Gerçi vaktiyle FETÖ’ye destek veren herkes aynı savunmayı yapıyor ve bunların kimi yargılanıyor, kimi ise el üstünde tutuluyor ama Ahmet Altan gibi “uyanık” geçinen birinin bunları söylemesi komik.

Tabii bunu yazıyor olmam, Ahmet Altan da dahil tüm bu kişilerin tutuklu yargılanmalarını içime sindirdiğim anlamına gelmesin.

Ben bu kişilerin tutuksuz yargılanmaları gerektiğini savunuyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar