POLEMİK

Fatih Altaylı, Abdülkadir Selvi'ye 'takım elbise'sine iddia teklif etti

Fatih Altaylı: Zannederim birileri ya Abdülkadir Selvi’yi kandırıyor ya da Abdülkadir Selvi 'ipe diziyor'...

Fatih Altaylı, Abdülkadir Selvi'ye 'takım elbise'sine iddia teklif etti

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'yi takım elbisesine iddiaya davet etti...

Abdülkadir Selvi'nin dünkü 2019 seçimlerinde Abdullah Gül’ün Erdoğan’a rakip olarak Cumhurbaşkanlığı adayı olması yönünde çalışanlar var" yazısına karşı çıkan Fatih Altaylı, "Zannederim birileri ya Abdülkadir Selvi’yi kandırıyor ya da Abdülkadir Selvi 'ipe diziyor'..." dedi.

İHTİMAL SIFIR DEĞİL, MUTLAK SIFIR... YANİ SIFIRIN ALTINDA 273...

"Ben size söyleyeyim, mevcut tabloda Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı’na aday olma ihtimali sıfır değil, mutlak sıfırdır. Yani sıfırın altında 273’tür." diyen Fatih Altaylı, "Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı adaylığını ancak CumhurbaşkanıErdoğan’ın çıkıp, 'Ben Cumhurbaşkanı olmak istemiyorum. Benim ve partimin adayı kardeşim Abdullah Gül’dür' demesi halinde kabul eder. Bunun dışında hiçbir şart ve durumda Gül’ün Cumhurbaşkanı adayı olması mümkün değildir" iddiasında bulundu.

O BANA MAHMUTPAŞA'DAN ALSIN BEN ONA TOM FORD'DAN

"Tüm muhalefet bir araya gelse, CHP ile MHP, hatta üzerine bir de MHP ile HDP anlaşsa ve üstüne üstlük Saadet Partisi de buna destek verdiğini söylese Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayı olmaz" diyen Fatih Altaylı, Selvi'ye şu iddiayı teklif etti:

"Abdülkadir Selvi ile bir takım elbisesine iddiaya girmeye hazırım. Hem de o bana Mahmutpaşa’dan alsın, ben ona Tom Ford’dan."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar