RÖPORTAJ

Fatih Altaylı'dan Erdoğan itirafı: O gün çok sinirliydi

Fatih Altaylı Gezi olayları sırasında Erdoğan'la çok tartışılan bir röportaj yaptı. Bugün Radikal'den Armağan Çağlayan'a ise o röportajın perde arakasını anlattı.

Fatih Altaylı'dan Erdoğan itirafı: O gün çok sinirliydi
Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı 'Gezi Parkı' olayları sırasında dönemi Başbakan'ı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlı yayında konuk etmiş ve bu nedenle çok eleştiri almıştı. Radikal gazetesinden Armağan Çağlayan'a röportaj veren Altaylı o programın yayın sürecini anlattı ve gelen tepkilere cevap verdi.

RÖPORTAJ TALEBİ ERDOĞAN'DAN GELDİ

Erdoğan'la röportaj yapmak için talepte bulunmadığını ve Başbakanlık Basın Müşaviri Lütfüllah Göktaş'ın arayarak 'Tayyip Bey seninle televizyonda olayları değerlendirmek istiyor' dediğini anlatan Altaylı, Erdoğan'ın onun çok sinirli olduğunu, her soruya sinirle cevap verdiğini ve reklam arasında programı terk etmek istediğini ifade etti.

Sorduğu sorularla eleştirilen Altaylı, o günün şartlarında yapılabilecek en iyi programı yaptığını söyledi ve programın Tayyip Erdoğan'ın kişiliğini anlamada yapılmış en önemli program olduğunu ifade etti. 

ÇOK OKUNANLAR