TV HABER

Fatih Altaylı'dan dinleyin: Neden istifa etmiyor?

CNN Türk'te konuşan Fatih Altaylı, ortaya saçılan ses kasetleri ile akıllara gelen ilk soruyu yanıtladı: Neden istifa etmiyor?

Fatih Altaylı'dan dinleyin: Neden istifa etmiyor?
GAZETECİLER.COM
CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Gazete Habertürk'ün tepe ismi Fatih Altaylı internete sızan ses kayıtlarıyla gündeme gelen iddiaları yanıtladı. Merak edilenlere açıklıkla yanıt veren Altaylı neden istifa etmediğini anlattı.

"İSTİFA EDEYİM HAVUZCULAR MI GELSİN"
 
Tapeler yayınlanmadıkça yaşananları kimse bilemez. Hangi gazeteci abi şahane gazetecilik yapıyorum, istediğimi de yazıyorum diyebilir. Ben hiç mutluyum dedim mi? İstifa et istifa et. Ne olsun, medyanın başında sadece havuzcular mı olsun? Ben ne cemaatçiyim ne hükümetçiyim. Ne yaşam tarzımın bunlarla alakası var. O yüzden muhalefet partileri niye var. Nasıl olsa iktidar olamıyorlar. Kılıçdaroğlu da bıraksın gitsin. Ben zorluklara rağmen bu gazeteyi yapmaya çalışıyorum. Gidelim yerleşelim bir balıkçı köyüne. Hayatımda benle muhatap olmasını istemediğim insanlarla da muhattap olmam. Sen mutlu musun Cüneyt? Ortada başka bir hedef var. Ben de arada meze olarak kullanılıyorum. Tüm arkadaşlarım bilirler ben bu baskılara karşı direniyorum. Beni bu gazeteden ötürü yargılasınlar. Adam kovmuşum? Ben kimseyi kovmadım. O arkadaşları sonuna kadar savundum.
 
"BIRAKMAK İSTEMEDİĞİMİ NERDEN BİLİYORLAR"
 
 “Ben bırakırsam ne olur? Ben bu çocukların ev taksitlerini biliyorum, masraflarını biliyorum. Benle kader birliği yapmış 400 tane arkadaşımın sıkıntılarını nasıl karşılayacağım? Benim yerime Mehmet geldi. Ben bu arkadaşla çalışmam dedi. 400 tane onurlu, şerefli, düzgün gazeteci işsiz kalmayacak mı? Yoksa elbette bırakmak kolay. Ayrıca bırakmak istemediğimi nereden biliyorlar? Onun da mı kaydı var

 

Deneme

Deneme

Deneme

Deneme

ÇOK OKUNANLAR