TV HABER

Fatih Altaylı'dan Başbakan ve Gezi itirafı!

Canlı yayındaki itirafları ile unutulmaz bir programa imza atan Fatih Altaylı Gezi olayları sırasında Başbakan ile yaptığı program için çarpıcı bir itirafta bulundu...

Fatih Altaylı'dan Başbakan ve Gezi itirafı!
GAZETECİLER.COM
CNN Türk'te sarsıcı bir canlı yayına imza atan Fatih Altaylı, Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladığı programda çarpıcı itiraflarda bulundu.

ALTAYLI'DAN BAŞBAKAN İTİRAFI

Altaylı medyanın ağır bir baskı altında olduğunu ve meselenin kendisi ya da Habertürk grubu ile sınırlı olmadığını vurgularken Gezi olayları sırasında Başbakan ile yaptığı program için de ilginç itiraflarda bulundu. Altaylı büyük tartışma yaratan o program için "Başbakan’ın katıldığı program için teklif benden gelmedi. Onlardan geldi. Orada istifa edebilirdim. Belki de etmeliydim." dedi.

BAŞBAKANLIK UÇAĞINDA NEDEN YOKUM?
 
Madem ben bu kadar uslu çocuğum neden başbakanın uçağında yokum. Bunu soruyorlar mı? Başbakan’ın katıldığı program için teklif benden gelmedi. Onlardan geldi. Orada istifa edebilirdim. Belki de etmeliydim. ‘Herkese alkolik diyemezsiniz dedim.’ Size oy veriyorlar bazıları dedim. ’Bana oy veriyorlarsa alkolik değiller’ dedi. ‘İki ayyaş’ derken Atatürk ve İnönü’yü mü kastediyorsunuz dedim. ‘Hayır’ dedi.

"HEPİMİZE BASKI VAR"

Hiçbirimizin birbirimizden farkı yok. Hepimize baskı var. Özel sohbetlerimizde bunları birbirimize ifade etmiyor muyuz. Medyaya baskı nedir başka türlü? Rica ederiz bunları kullanmaz mısınız mı diyorlar sanıyorlardı. Ben kürsüden fırça yerken neden kimse arayıp sormuyordu? Ben kürsüden fırça yiyorum suçlu oluyorum. Telefon dinlemelerinde baskı yapıldığında yine suçlu oluyorum. Bir karar versinler.

fft16_mf2801974.jpeg YALANCI DEDİĞİ MİRGÜN CABAS'TAN FATİH ALTAYLI'YA SERT TEPKİ TIKLAYIN

"İNİM İNİM İNLİYORUZ"

Biz Türkiye’de inim inim inleyen bir grubuz. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu total rezaletin sorumlusu ben miyim? Ben olabildiğince onurlu bir şekilde bu gazeteyi çıkarmaya çalışıyorum. Bugün gazetecilik onuru ayaklar altındadır, her gün bir yerlerden talimatlar yağıyor. Sen her istediğini yazabiliyor musun? Herkesin içerisinde bir korku var. Var olduğu söylenen bir şeyin somut kanıtıdır. Bu olay zaten bilinen medyaya baskının ortaya çıkmasıdır. Neil Amstrong’un aya ayak basması gibidir. Ben yıllarca Türk basınındaki en deli adam olarak bilindim. Az da olsa herkes gazetecilik yapmaya çalışıyor dedim. Ben gidersem gazete kalır mı emin değilim. Benim olmamla halk rahatlayacaksa gidip kendimi uçurumdan atayım.



Deneme

Deneme

Deneme

Deneme

ÇOK OKUNANLAR