TV HABER

Faik Çatiner'den Alex için iddialı yorum...

Habertürk TV'nin Spor Müdürü Faik Çetiner Alex De Souza'nın klübünden olaylı bir şekilde ayrılmasına hayli iddialı bir yorum getirdi...

Faik Çatiner'den Alex için iddialı yorum...
GAZETECİLER.COM
Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza'nın klübünden olaylı bir şekilde ayrılması Habertürk ekranlarında mercek altına alındı. Habertürk TV'nin Spor Müdürü Faik Çetiner canlı yayında Pelin Çift'in sorularını yanıtlarken Alex'in tartışmasına çarpıcı yorumlarla katıldı.

"BU KARARLA ALEX DEĞİL AYKUT FENERBAHÇE'DEN GİTMİŞTİR"

"Bence bu olaylardan sonra Alex değil Aykut Kocaman gitmiştir. Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de artık şekil olarak vardır ama camianın büyük bir bölümünde yoktur. Aykut tarihe geçmiştir. Tarihe geçme sebebi de şudur: Alex'i gönderen teknik adam. Nasıl Ali Şen tarihe geçmişse... Ali Şen'in Aykut ve Oğuz'u göndermesini Fenerbahçe seyircisinin büyük bölümü kabüllenemedi. Ali Şen ne kadar haklı olduğunu savunursa savunsun taraftar "Aykut'la Oğuz'a bu yapılır mı" demiştir."

"AYKUT 16 YIL ÖNCE KENDİNE YAPILANI ALEX'E YAPMIŞTIR"

"O Aykut kendine yapılanı 16 yıl sonra Fenerbahçe'nin bir başka kaptanına yapmıştır. Ki Aykut o zaman kaptan da değildi. Ali Şen'in gönderdiği Oğuz ve Aykut'a Aziz Yıldırım sahip çıkmıştı. Önce Oğuz'u olmayınca da daha sonra Aykut'u takımın başına getirmiştir. Aykut Kocaman bu kararıyla bence bütün teknik direktörlük kariyerinde büyük bir yara açmıştır. Bence Fenerbahçe'de gitmiştir Aykut Kocaman. O'nu en iyi tanıyan gazetecilerdenim, tepeden tırnağa tanırım o dönemin futbolcularını. Bu dönemin özeti şudur ki Aykut Kocaman Fenerbahçe'den gitmiştir..."
ÇOK OKUNANLAR