REKLAM

Ezgi Moal bir markanın daha reklam yüzü oldu

Ezgi Mola, yıllardır kadınların hayallerinden ilham alan Oriflame'in yeni yüzü oldu.

Ezgi Moal bir markanın daha reklam yüzü oldu

Ezgi Mola, yıllardır kadınların hayallerinden ilham alan Oriflame'in yeni yüzü oldu. Birlikteliğin ilk adımı ise Oriflame'in yeni ve iddialı ürünü The ONE Eyes Wide Open Maskara'nın tanıtım toplantısında atıldı.

EZGİ MOLA'NIN ZAMANDA YOLCULUĞU

Oriflame çekimleri için 1950'li yıllardan 2050'li yıllara uzanan bir serüvene çıkan Ezgi Mola, 7 farklı döneme gittiği bu serüvenden çok keyif aldığını belirtti.

Özellikle 50'ler,60'lar ve 70'leri kendine çok yakın hissettiğini, moda akımlarının her birinde kendine ait bir parça bulduğunu belirten Ezgi Mola, her dönem büyük gözlerin gündemde olduğuna dikkat çekti.

Oriflame'le yapılan çekimin kamera arkası görüntülerinde Ezgi Mola, yolculuk yaptığı 100 yıl boyunca büyük gözlerin modasının asla değişmeyeceğini gözler önüne serdi.

Mola, toplantının ardından gazetecilerle selfie çektirmeyi de ihmal etmedi.

Neşeli tavırları ile ilgi odağı olan Oriflame'in yeni yüzü Ezgi Mola yaptığı konuşmada; "Marka yüzü olmamla ilgili teklif geldiği günden beri çok heyecanlıyım. Oriflame zaten çevremden duyduğum, ürünlerini bildiğim bir markaydı. Kalitesi kanıtlanmış bir İsveç markası olan Oriflame'in insan sağlığına verdiği önemi bilmek, teklifi değerlendirmemde önemli bir etken oldu. Diğer taraftan, ürünlerinde doğal bileşenler kullanması, doğaya saygılı bir duruşu olması ve ürünlerini geliştirirken çevreci bir politika izlemesi gerçekten çok değerli. Dahası Oriflame'in hayallerden ilham alan bir firma olması, kadınların başarısını desteklemesi, kadınlara hayatlarını güzelleştirmeleri için bir fırsat sunması beni çok etkiledi. Bu iş sayesinde hem kendine başarabileceğini kanıtlamış, hem de çocuklarına daha iyi bir gelecek sunabilmiş pek çok kadının, hayatlarında bir fark yaratmaları beni Oriflame'e yakınlaştırdı" dedi.

ÇOK OKUNANLAR