TV HABER

Evlilik programları bitti savaş bitmedi; Zuhal Topal'dan Seda Sayan'a dava şoku

Evlilik programları sırasında birbirlerine giren Seda Sayan ve Zuhal Topal arasındaki kavga mahkemeye taşındı..

Evlilik programları bitti savaş bitmedi; Zuhal Topal'dan Seda Sayan'a dava şoku

Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal ve müzisyen eşi Korhan Saygıner’in geçtiğimiz yıl "Zuhal Topal’la" programında yaşanan 'Zekeriya Atak olayı' nedeniyle Seda Sayan ve o dönemde nişanlısı olan Erkan Çelik’le karşı karşıya geldikleri davada; Erkan Çelik’in, Zuhal Topal ve Korhan Saygıner’e iftira attığı, Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı.

Konu ile ilgili Zuhal Topal ve Korhan Saygıner’in Avukatı Leman Özkan şu açıklamayı yaptı:

Soruşturma tamamlandı ve karar açıklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması sonucunda: “Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner’in suçsuz olduğu toplanan deliller, müştekiler beyanı, şüpheliler ifadeleri, iletişim tespit kayıtları, emniyet tutanakları ve tüm dosya kapsamından şüpheli Zekeriya Atak’ın; Zuhal Topal Saygıner ve Korhan Saygıner hakkında yetkili makamlara şikayette bulunarak, işlemediğini bildiği halde haklarında soruşturma başlatılmasını sağlamak amacı ile hukuka aykırı fiil isnadında bulunduğu,

Şüpheli Erkan Çelik’in; Zekeriya Atak ile suç tarihinden önce yaptığı telefon görüşmeleri, emniyette ifade sırasında birlikte bulunmaları, müştekinin savcılıkta alınan ifadesinde Erkan Çelik ile ilgili anlatımları birlikte değerlendirildiğinde Zekeriya Atak’ı suç işlemeye azmettirdiği anlaşılmıştır” hükmüyle CMK. 174. maddesi gereğince cezalandırılmaları için Asliye Ceza Mahkemesi’ne sevk edildiler.

Zuhal topal aynı dönemde kendisine ve eşine sosyal medya ve basın aracılığı ile ağır ithamlarda bulunan Seda Sayan’a; “Gerçekler ortaya çıkar, adalet yerini bulur” demiş ve kendisine iftira attığı gerekçesiyle ayrıca tazminat davası da açmıştı.

‘Zekeriya Atak Olayı' nedir?

‘Zuhal Topal’la İzdivaç’ isimli evlenme programına katılan damat adayı Zekeriya Atak, geçtiğimiz Şubat ayında “Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız” diyerek canlı yayını terk etmişti. Ardından rakip kanalda program yapan Seda Sayan’ın; damat adayı Zekeriya Atak’a, Topal’ın programını karıştırması için para verdiği iddia edilmişti. Sosyal medyada Zekeriya Atak’ın, ‘Zuhal Topal’la’ programında olay çıkarması karşılığında Seda Sayan ve Erkan Çelik’ten 4 bin 350 lira aldığını söylediği bir video kaydı da yayınlanmıştı. Zekeriya Atak, büyük ses getiren görüntülerin silah zoruyla çekildiğini belirterek savcılığa başvurmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar