TV HABER

Esra Erol'dan Cengiz Semercioğlu'na büyük 'kapak'

Cengiz Semercioğlu köşe yazısında Esra Erol'a tepki göstermişti. Esra Erol'dan Cengiz Semercioğlu'na yanıt gecikmedi. Esra Erol Cengiz Semercioğlu'na cevabını twitter'dan verdi.

Esra Erol'dan Cengiz Semercioğlu'na büyük 'kapak'

Cengiz Semercioğlu Esra Erol hakkında yakışıksız ifadeler kullanmış. "Kimse silah zoruyla sana bu programı yaptırmıyor. Bu tartışmalar yeni değil ki. Bu kadar nefret ettiysen işten, keşke sezon başında sözleşmeni uzatmasaydın, 'Ben bu işi yapmak istemiyorum' deseydin" demişti.

Cengiz Semercioğlu sözlerine şöyle devam etti: "Günlük 80-100 bin lira para kazanıyorsunuz, sonra kalkıp yok 'Bu işi yapmayacağım', yok 'Çamurla yaşayamam' falan diyorsunuz. Lütfen yapma Esra. Ya işi bırak ya sessiz kal" ifadesini kullandı.

Ünlü sunucu Esra Erol'dan Semercioğlu'nun bu sözlerine jet ve 'anlamlı' bir yanıt geldi.

Erol, Cengiz Semercioğlu'nu kast ederek, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Bir taraftan tv diğer taraftan tv yazarlığı yapanlar var. Nasıl oluyorsa! Onlar zaten ne söylese boş" dedi.

esra erol

ESRA EROL CANLI YAYINDA ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ:

"Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm... Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı.

"Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim.

Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam."



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar