GÜNDEM

Esra Erol'da yeni sezon sürprizi ne?

Bugüne kadar 200 çifti evlendiren Esra Erol rakipleriyle rekabet edebilmek için yeni bir format deneyecek. İşte detaylar...

Esra Erol'da yeni sezon sürprizi ne?
GAZETECİLER.COM - ATV ekranlarında sevilen sunucu Esra Erol'un sunduğu "Esra Erol'da Evlen Benimle" programında şuana kadar 200 çift dünya evine girdi. 5.sezonuna giren programın bu sezon ki bölümlerinde ise süprizler var.

Türkiye'nin en çok izlenen ve sevilen izdivaç programı yapımcılığını Stil Medya adına Ahmet Bayram'ın yaptığı "Esra Erol'da Evlen Benimle" programı yeni sezonda süprizlerle geliyor. Evlenmek isteyen genç ve yaşlı adayları ekran başındaki taliplileri ile stüdyoda buluşturan Esra Erol bu yıl yine evlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanan programın bu yıl yayınlanacak olan bölümlerinde formatında bazı değişiklerin olacağı belirtildi.

Ünlü sunucu Esra Erol, "Şuana kadar yayınlanan programlarımızda 200 çiftimizi evlendirdik. 5.sezonumuzda yine seyircimizle olmaya devam ediyoruz. İlk günkü gibi heyecan dolu bir sezon olacak. Programda evlenen çiftlerimizin hamilelik surecini de seyircimizle paylaşacağız" dedi.

ÇOK OKUNANLAR