MEDYA KÖŞESİ

Eski ortağı Ali Taran'ı canlı yayında topa tuttu

Ali Taran’ın eski ortağı İzmir Tolga: Ali her an, her şeyi yapabilecek bir kişiliktir. Bir konuda 360 derece dönebilir.

Eski ortağı Ali Taran'ı canlı yayında topa tuttu
tv8’de Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu “Böyle Bir Şey Var Mı?” programına telefonla katılan dün vefat eden Selma Ann Desmond’un yakın arkadaşı olan Ayşe Tolga, “On gün önce çok iyiydi. Ali Taran konusunu hiç konuşmadık. Maddi problemleri vardı onlar canını sıkıyordu. İlaçlarını alamıyordu. Yapayalnızdı. Üzgündü” dedi.

Telefonla yayına bağlanan Ali Taran’ın eski ortağı İzmir Tolga ise şunları söyledi. “Hıncal Uluç ve Mazhar Alanson düğüne gidip kahkaha attı. Ortada acılı, hasta bir kadın var. Bunu kimse görmedi, görmezden geldi. Ama orada bir tek kişi Acun Ilıcalı feraset sahibiydi. Ali Taran’la program yaptı ama onun düğününe gitmedi. Selma başından sonuna kadar haklıydı. Ali Taran maddi yardımı kesti. Selma’nın aleyhinde çıkan haberler medyadaki ahlak sorunudur. Ali her an, her şeyi yapabilecek bir kişiliktir. Bir konuda 360 derece dönebilir. Dolayısıyla böyle bir durumda evlenmesi beni şaşırtmadı” şeklinde konuştu…

KUBAT: “KIVANÇ’A BAYILDIM ONU AZMİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

“Kuzey Güney” dizisinde bağlama çalıp türkü söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ’a ünlü türkücü Kubat övgüler yağdırdı. “Böyle Bir Şey Var Mı?” programına canlı bağlanan Kubat, “Televizyonda Kıvanç’ın türkü söylediğini görünce bağlanmak istedim. Kıvanç müthiş başarılıydı. Hem yorumuyla hem de saz çalmasıyla. Kayıtta bağlamayı başkası çalmış ama Kıvanç da çalıyor ve doğru notalara doğru basıyordu. Yorumu da çok güzeldi. Çok nağme yapmamış, sesine yakışan bir türkü seçilmiş. Başarılı bir çalışma” dedi.
ÇOK OKUNANLAR