MEDYA KÖŞESİ

Eski bakandan Yeni Şafak yazarına yeni parti açıklaması!

Yeni parti kurması beklenen Ahmet Davutoğlu'nun ekibinde olduğu yer alacağı iddia edilen isimlerden AK Partili Ömer Dinçer, "siyaset defterini kapattım" dedi.

Eski bakandan Yeni Şafak yazarına yeni parti açıklaması!

AK Parti içinden çıkacak iki yeni parti oluşumuyla igili kulis haberler gelmeye devam ediyor. Abdullah Gül ve ekibinin 31 Mart seçim sonuçlarıyla birlikte frene bastığı konuşuluyor. Ancak Ahmet Davutoğlu cephesinde çalışmalar hız kazandı. 

Davutoğlu'nun dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yeni partinin yakında kurulacağı işareti olarak yorumlandı. Bir süredir Davutoğlu'nun yeni parti oluşumuyla ilgili kulis aktaran Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, eski bakan Ömer Dinçer'in Davutoğlu'nun ekibinde olduğunu yazmıştı. Öztürk, Dinçer'in kendisine yönelik dolaylı cevabını köşesine taşıdı.

Siyaset defterini kapattım

"(...)Yazının bir bölümünde, şu ifadelere de yer vermiştim, “İki parti dedik ya bunlardan birincisi, eski Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun başını çektiği eski bakanlardan Ömer Dinçer gibi isimlerin de içinde bulunduğu grup.”
Bu ifadelerime Ömer Dinçer Bey’den dolaylı bir cevap geldi. İkimizin de ortak dostu olan bir büyüğümüzü arayıp, şöyle demiş, “Ahmet Davutoğlu ile komşu olduğumuz için parti kurma çalışmalarında ismim birlikte anılıyor. Ama ben siyaset defterini kapattım.”
Dahası da var ama “beyan esastır” diyerek Sayın Dinçer’in gönderdiği mesajı “şimdilik” doğru kabul ediyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar