GÜNDEM

Eşini MasterChef editörü ile aldatmıştı! Somer Sivrioğlu'ndan radikal karar

18 yıllık eşini 'MasterChef Türkiye'deki editörü ile aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Somer Sivrioğlu'nun dikkat çeken bir karar aldığı öğrenildi.

Eşini MasterChef editörü ile aldatmıştı! Somer Sivrioğlu'ndan radikal karar

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri seçti. Gecede ödül alan isimlerden birisi de Tv8'de ekrana gelen 'MasterChef Türkiye' yarışmasının sevilen jürilerinden Somer Sivrioğlu'ydu.

Şu sıralar ihanet iddialarıyla gündeme gelen ve yurt dışıda yaşayan 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'yla boşanacak olan ünlü jürinin dikkat çeken bir karar aldığı öğrenildi.

Maslak Volkswagen Arena'da gerçekleşen ödül töreninde 'Yılın Şefi' ödülüne layık görülen Sivrioğlu, Avusturalya'ya geri döneceğini açıkladı. Başarılı şef, gazetecilerin 'eşini Masterchef Türkiye programındaki editörü ile aldattığı' yönündeki sorularına ise şöyle yanıt verdi;

"Çok güzel bir sezondu bizim için. Onun ödülünü almaya geldim. Avusturalya'ya geri döneceğim. O konu ile ilgili konuşmayacağım"

Evli ve 2 çocukları bulunan Sivrioğlu çiftinin hayatını bir anda değiştiren bu ihanet, Aslı Sivrioğlu tarafından doğrulanmıştı. Aslı Sivrioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla üzgün olduğunu belirtmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar