GÜNDEM

Eşi İdil Erge’yi dövdüğü iddia edilmişti! Neco'dan ilk açıklama!

25 yaş küçük eşini darp ettiği öne sürülen Neco, konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Eşi İdil Erge’yi dövdüğü iddia edilmişti! Neco'dan ilk açıklama!

Bodrum'da yaşayan ve Neco adıyla bilinen sanatçı Nejat Özyılmazel, 2008'de kendisinden 25 yaş küçük olan İdil Erge ile ikinci evliliğini yaptı. 2 çocukları dünyaya gelen çift arasında, son 2 yıldır sorunlar yaşanmaya başladı.

İddiaya göre Neco, geçen yıl eşine şiddet uyguladı. Darp raporu alarak Neco'dan şikâyetçi olan İdil Erge, daha sonra şikâyetinden vazgeçti. Ancak devam eden kamu davası sonucu Neco'ya bir ay evden uzaklaştırma ve "Kasten yaralama" suçundan para cezası verdi. Yine iddiaya göre Neco, bu olaydan sonra da eşine psikolojik şiddet uygulamaya devam etti. İdil Erge ise şikâyetçi oldu.

Olay yeniden savcılığa intikal edince Neco'ya 3 ay daha evden uzaklaştırma cezası verildi. Suçlamaları reddeden Neco ise "Darp olayı yok. 8 Ekim'de ben boşanma davası açtım. O günden beri de ayrı bir evde oturuyorum" dedi. Sanatçı, 31 yıllık ilk eşi Oya Germen'i, İdil Erge ile aldatmış ve çift 2006'da bu nedenle boşanmıştı.

BU DEDİKODUYU ÇIKARTANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN!

Konuyla ilgili olarak 2. Sayfa programı tarafından aranan Neco, eşine darp uyguladığıyla ilgili olarak çıkan haberlere şu açıklamayı yaptı:

“O konularla ilgili olarak beni hiç aramayın! Ben yalan ve dedikodu haberleriyle ilgilenmiyorum. 70 yaşında oldum ve artık böyle şeylerle ilgilenmek istemiyorum. Çıkan haberlerle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Ben karımdan ayrılıyorum, evden ayrıldım ve onu 8 Ekim’de mahkemeye verdim. Konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Dedikodudan nefret eden bir adamım, 14 senedir gazete okumuyorum, arkadaşlarımdan öğrendim bu haberleri… Bu dedikoduları çıkartanların Allah cezasını versin! Evlenmek, boşanmak, yaşamak benim özel hayatım hep öyle oldu o yüzden de daha fazla bir şey söylemek istemiyorum”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar