MEDYA KÖŞESİ

Ertuğrul Özkök şort olayının olay yeri raporunu yayınladı

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Hakan Ural'ın programında 'suç duyurusunda bulunuyorum' ifadesi ile anlattığı olayı köşesine taşımıştı. Özkök bugün olay yeri raporunu yayımladı.

Ertuğrul Özkök şort olayının olay yeri raporunu yayınladı

Ertuğrul Özkök, Hakan Ural'ın televizyon programında anlattığı olayı "Tüylerim ürpererek izledim." demişti. Özkök bugünkü köşesinde şort olayının olay yeri raporunu yayınladı. Özkök rapordaki restoranın adını ve şikâyetçi kişinin isimlerini çıakrdığını belirtti.

İşte şort olayının olay yeri raporu

İSTANBUL Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan aradı.

Hakan Ural önceki gün TV8’de, restoranda şortla oturan bir kadının başına geleni anlattıktan sonra bu konuda hemen bir bilgi notu istemiş.

Konunun aciliyeti nedeniyle bu not kendisine WhatsApp’la iletilmiş.

Bu notu aynen yayınlıyorum.

Restoranın adı ve şikâyetçi kişinin isimlerini ben çıkardım.

*

- “12.08.2018 günü saat 18.30 sıralarında Anadoluhisarı sahilinde bulunan ... isimli restoranda eşi ve iki çocuğu ile oturan ... isimli şahıs, aynı mekânda yakında oturan bir erkek, iki bayan şahsın müstehcen giyindiklerini ve teşhirde bulunduklarını iddia ederek, işletme sorumlusuyla tartışır. Polisi arayacağını söyleyerek mekândan ayrılır.”

- “Söz konusu kişi saat 18.34 ve 18.54 olmak üzere iki kez haber merkezini arayarak ekip talep eder ve Beykoz Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı ekip bahse konu kişiyle telefonla irtibata geçerek saat 19.13’te bahse konu mekâna intikal eder.”

*

- “Görevli ekip, mekân sorumlusu ve bahse konu bayan şahıslarla, restoranın iç kısmına girmeden giriş kısmında görüşüp, bayan şahıslara haklarında şikâyet olduğunu söyler.”

*

- “Yapılan mülakattan sonra ekibimiz saat 19.36’da mekândan ayrılır.”

*

- “Bayanlar da, şikâyet eden şahıslar da şikâyetçi olmamıştır.”

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar