GÜNDEM

Ertuğrul Özkök itiraf ederek günah çıkardı!...

"Korkak bir genel yayın yönetmeninin itirafları"nı yazan Ertuğrul Özkök, adeta günah çıkarıp o günkü korkaklığının verdiği utancı hafifletmeye çalıştı...

Ertuğrul Özkök itiraf ederek günah çıkardı!...

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, genel yayın yönetmeni olduğu günlerde Ergenekon hakim-savcı ve polislerinin birlikte iftara gittikleri fotoğrafı 'korktuğu' için yayınlayamadığını belirtip günah çıkardı...

"Bu yazı, 2010 yılında görevinden ayrılmış bir genel yayın yönetmeninin 'Arkadaş, ben o gün görevimi yapamadım' itirafıdır" diyen Özkök, 2009 yılında yayınlandığında dönemde bir hayli tartışılan o fotoğrafı da yayınladı..

NEDEN YAYINLAYAMADIK!..

Bu fotoğrafın o günlerde kendisi de dahil birçok gazeteciye gittiğini belirten Ertuğrul Özkök, neden yayınlamadığını ise şöyle özetledi:

"Kimi, 'bu davanın savcısıydı'... Görmedi... Çünkü onlara da ‘alnı secdeye değen’ insanlar diye bakıldı... ‘Aynı kıbleye yürüyoruz’ dendi. Benim gibi, kimi korktu bu hain çetenin hiddetinden, şirretinden..."

UTANCIM BİRAZ OLSUN HAFİFLESİN DİYE...

Özkök yazısını da şöyle bitirdi: "Ve ben bu fotoğrafı üçüncü defa yayınlıyorum... 2008 yılında önüme gelen bu fotoğrafı o gün korkudan yayınlayamamanın verdiği utancı biraz olsun hafifletsin diye yayınlıyorum..."

Ertuğrul Özkök'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar