MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Yeni Şafak yazarına "cemaat" ayarı

Star yazarı, televizyoncu Serdar Tuncer'in Yeni Şafak'ta yayınlanan "AK Parti’de AKP’li birileri mi var?" başlıklı yazısını eleştirdi.

Ersoy Dede'den Yeni Şafak yazarına "cemaat" ayarı

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, televizyoncu Serdar Tuncer'in "AK Parti’de AKP’li birileri mi var?" başlığıyla dün Yeni Şafak'ta yayımlanan  yazısını "Kendi zekasınca Erdoğan'a istikamet veriyor" sözleriyle eleştirdi.

"Dert, devlet eliyle tarikatları tasfiye etmek değil; tarikat ve cemaat ehli kimseleri endişeye sevk ederek 2019’da AK Parti’nin devletten tasfiyesini sağlamaktır...'diyor hazret.. " diyen Dede, "Eğer bu adamların lafına uyar da tasfiyeye kalkışırsan, 2019’u göremezsin' demeye getiriyor.. FETÖ de böyle başlamıştı." diye yazdı.

Ersoy Dede'nin Star gazetesindeki yazısı şöyle:

KİMSE HEVESLENMESİN

Devlette cemaat yapılanmasının günün sonunda ortaya çıkardığı manzaranın faturasını ağır ödedik.. Kimse kusura bakmasın da bundan böyle devlette bu tip yapılanmalar ol-a-mayacak..
- tarikat,
- cemaat,
- mezhepsel aidiyet,
- etnik aidiyet,
- hemşehricilik,
- okul kardeşliği,
- devrecilik…
Yok…
Artık kimse bu saatten sonra liyakatın dışına çıkıp referans aramayacak..

Kimse heveslenmesin..

Tehdit etmeyin bence

“… Dert, devlet eliyle tarikatları tasfiye etmek değil; tarikat ve cemaat ehli kimseleri endişeye sevk ederek 2019’da AK Parti’nin devletten tasfiyesini sağlamaktır...” diyor hazret.. Kendi zekasınca AK Parti’ye ama özellikle de Recep Tayyip Erdoğan’a istikamet veriyor.. “..Eğer bu adamların lafına uyar da tasfiyeye kalkışırsan, 2019’u göremezsin..” demeye getiriyor.. FETÖ de böyle başlamıştı..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar