POLEMİK

Ersoy Dede'den Temel Karamollaoğlu'na Doğan medya tepkisi

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun Doğan Medya'nın satışıyla ilgili tweetlerine Star gazetesi yazarı Ersoy Dede'den tepki geldi.

Ersoy Dede'den Temel Karamollaoğlu'na Doğan medya tepkisi

GAZETECİLER.COM- Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu Doğan Medya'nın Demirören grubuna satılmasına ilişkin Twitter'dan görüşlerini paylaştı. 

"Kesin olan bir şey var ki bu satış; zaten sorunlu olan basın özgürlüğü konusundaki kaygı ve endişeleri daha da artırmıştır" diyen Karamollaoğlu'na Ersoy Dede'den tepki geldi. 

Ersoy Dede Twitter üzerinden cevap verdiği Temel Karamollaoğlu'na "Aydın Doğan medyasını bu kadar önemsiyordunuz da,, ‘bir kısım medya’ diyerek 20 sene boyunca bize neden yalan söylediniz?. Ayrıca malını mülkünü satan Aydın Doğan.. neden etrafından dolaşıyorsunuz ki?. Ona sorsanıza neden satmış?." diye sordu. 

ersoy dede

Temel Karamollaoğlu'nun Doğan Medya'nın satışına yönelik tweetleri şöyleydi:

Bilindiği gibi Türkiye’nin en büyük medya gruplarından birisi el değiştiriyor. Bu satışın gerekçesi nedir? Bu ticari bir operasyon mudur yoksa siyasi bir operasyon mu?

Bu büyük alımın bir kamu bankasından sağlanacak kredi ile gerçekleştirileceği doğru mudur? Bu iddiaların detayına çok fazla girmek istemiyorum. Bekleyip göreceğiz.

Ama kesin olan bir şey var ki bu satış; zaten sorunlu olan basın özgürlüğü konusundaki kaygı ve endişeleri daha da artırmıştır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar