POLEMİK

Ersoy Dede'den Sözcü'ye Melih Gökçek eleştirisi; Siz kaybedersiniz

Ersoy Dede, Melih Gökçek ile Emin Çölaşan'ın ayın gazetede yazmasının müthiş bir olay olacağını yazdı, ancak...

Ersoy Dede'den Sözcü'ye Melih Gökçek eleştirisi; Siz kaybedersiniz

Star yazarı Ersoy Dede, melih Gökçek'in Sözcü'de yazmak istemesini saygı duyulacak bir olay olarak niteledi. 

Ersoy Dede, bugünkü yazısında "Düşünebiliyor musunuz Emin Çölaşan ile Melih Gökçek aynı gazetede.. Bence inanılmaz keyifli olabilir" dedi..

Ancak Ersoy Dede'nin bu yazısının mürekkebi kurumadan Sözcü, Rahmi Turan aracılığıyla Melih Gökçek'e kapılarını kapattı.

Ersoy Dede de böyle olacağını tahmin etmiş olmalı ki yazısını şu satırlarla bitirdi: "Fakat malumunuz suyun doğal akışına ters olduğu için kabul etmeyecek Sözcü bu iş başvurusunu.. Ve bundan sonra ne zaman ‘fikir hürriyeti’ ya da ‘gazetecilerin dilediklerini yazabilme özgürlüğü’nden söz etse, Melih Gökçek’e yazdırmadıkları gerçeği çıkacak karşılarına.. "

Melih Gökçek Sözcü’de yazarsa

Önceki gün Sözcü’de Gökçek dönemi Ankara’sıyla ilgili bir haber yayınlandı. Bu haberi yalanlamak için Saygı Öztürk’ü arayan Melih Gökçek, “Neler yapıyorsunuz bugünlerde?..” gibi bir soru üzerine kendisine yazarlık teklifi geldiğini ama eğer kabul ederlerse Sözcü gazetesinde yazmayı daha çok istediğini söyledi.. 

Düşünebiliyor musunuz Emin Çölaşan ile Melih Gökçek aynı gazetede.. Bence inanılmaz keyifli olabilir..

Fakat malumunuz suyun doğal akışına ters olduğu için kabul etmeyecek Sözcü bu iş başvurusunu.. Ve bundan sonra ne zaman ‘fikir hürriyeti’ ya da ‘gazetecilerin dilediklerini yazabilme özgürlüğü’nden söz etse, Melih Gökçek’e yazdırmadıkları gerçeği çıkacak karşılarına.. 

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

 




ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar