MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den olay yazı: Eğer Ahmet Kural iftiraya kurban gitmiş olsaydı...

Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olaya ilişkin Ersoy Dede dikkat çeken yazı kaleme aldı.

Ersoy Dede'den olay yazı: Eğer Ahmet Kural iftiraya kurban gitmiş olsaydı...

Ahmet Kural'ın ihanet iması üzerine pek çok yorum yapıldığına dikkat çeken Star yazarı Ersoy Dede, "Acaba bu yorumlar, şiddeti meşru ya da mazur gösterme gayreti mi?.. " diye sordu. Hiçbir durumun kadına şiddeti haklı göstermeyeceğine vurgu yapan yazar, "Eğer Ahmet Kural iftiraya kurban gitmiş olsaydı başka şeyler konuşuyor olurduk..  Ama anlaşılıyor ki, iddialar ciddi ki buna bahaneler üretilmiş.. " dedi.

Kadına şiddetin sebebinin ne olduğu önemli mi?

Ahmet Kural’ın sevgilisi Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya ifade vermesi sonrası çok çeşitli iddialar saçıldı ortaya.. Özellikle de Ahmet Kural’ın, ‘ihanet’ iması üzerinden pek çok yorum yapıldı.. Acaba bu yorumlar, şiddeti meşru ya da mazur gösterme gayreti mi?.. 

Sebebi ne olursa olsun, kadına şiddet haklı gösterilemez..  Bu arada, eğer Ahmet Kural iftiraya kurban gitmiş olsaydı başka şeyler konuşuyor olurduk..  Ama anlaşılıyor ki, iddialar ciddi ki buna bahaneler üretilmiş.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar