MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Fatih Altaylı'ya Ahmet Hakan cevabı

Ahmet Hakan'ın duyurduğu Melih Gökçek'in istifa haberinin doğru çıkmadığını iddia eden Ersoy Dede'ye Fatih Altaylı itiraz etmişti. Ersoy bugün köşesinden Fatih Altaylı'ya cevap verdi.

Ersoy Dede'den Fatih Altaylı'ya Ahmet Hakan cevabı

Ahmet Hakan'ın sunduğu Kanal D ana haberde Melih Gökçek'in istifa edeceği haberi ilk kez verildi. Fakat Beştepe görüşmesinden sonra Gökçek görevimin başında dedi. 

Bu gelişmelerin üzerine Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Ahmet Hakan'ın haberinin doğru çıkmadığını iddia etti. Fatih Altaylı ise Dede'ye itiraz ederek, haberin büyük oranda gerçek çıktığını iddia etti.

Fatih Altaylı'nın “Ahmet Hakan’a gösterdiğin tepkiyi, ‘kovulacaksın, içeri atılacaksın’ diyenlere neden göstermiyorsun..” sorusuna ise Ersoy Dede: "‘Büyüdükçe öğreniyoruz, öğrendikçe büyüyoruz’.. cevabı verdi. 

İŞTE FATİH ALTAYLI'NIN O YAZISI

Melih Gökçek’in istifasının istendiği haberi, doğru mu çıktı, yalan mı?..
Fatih Altaylı beni eleştirdiği yazısında “haber büyük oranda doğru çıktı” demiş..
Bu ‘Büyük oran’ nedir, doğrusu bilmiyorum.. Melih Gökçek yalanladı, AK Parti sözcüsü de yalanladı, Külliye’den de yalanlama geldi.. Dahası teknik olarak ortada bir istifa falan da yok.. Yani eğer, tarafların kapalı kapılar arkasında kimseye hissettirmeden erteledikleri bir süreç yoksa, sonuçları itibariyle haber yalan çıkmış anlamına geliyor.. Ama asıl mesele o değil. Fatih Altaylı beni başka bir konudan eleştiriyor.. “Ahmet Hakan’a gösterdiğin tepkiyi, ‘kovulacaksın, içeri atılacaksın’ diyenlere neden göstermiyorsun..” diyor.. Oysa Altaylı da iyi bilir ki; ‘Büyüdükçe öğreniyoruz, öğrendikçe büyüyoruz’..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar