MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Ertuğrul Özkök'e kötü haber

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Ertuğrul Özkök'ün överek anlattığı Harun Kolçak vasiyetinin sahte olduğunu yazdı.

Ersoy Dede'den Ertuğrul Özkök'e kötü haber

Harun Kolçak'ın ölümü üzerine vasiyeti olduğu iddia edilen bir metin yayınlanmış, Ertuğrul Özkök da bu vasiyetten Hürriyet'teki yazısından bahsetmişti. 

Bugün Ersoy Dede, Özkök'ün överek bahsettiği o vasiyetin sahte olduğunu yazdı. 
Dede; "Özkök’e kötü haber.. Bu skandal metin sahte çıktı..Baba Eşref Kolçak da, yapım şirketi de, menajerleri de böyle bir vasiyet olmadığını söylüyor.. Biz Harun Kolçak’ı seven milyonlarca müslüman için iyi haber.. Sizi bilmem.." dedi.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O YAZISI

Ertuğrul Özkök muhteşem bir veda yazısı yazdı Harun Kolçak’ın ardından.. Yazı dört dörtlük.. Fakat araya şöyle bir cümle sıkıştırmış Özkök; “.. hepimizin ta şurasına dokunan, hayvan sevgisiyle dolu o vasiyetin var ya… Bir de o kalsın bizimle işte…”Neymiş acaba şu vasiyet diye bakayım dedim.. “Hayvan sevgisiyle dolu vasiyet”…  İddia o ki, Harun Kolçak şöyle yazmış ölmeden evvel;  “Bedenimi torbalarda verecekler size. Mezar taşı istemem bir ağacın altına gömün.. 7’si, 40’ı gibi günleri bahane edip mevlit okutmayın.. Siz etli pide yiyin diye ölmedim ben, illa birilerine yemek vermek istiyorsanız sokak hayvanlarına verin…” gibi gibi.. Ertuğrul Özkök’ün hemen sahiplendiği ve alkışladığı metin böyle.. Neyse Özkök’e kötü haber.. Bu skandal metin sahte çıktı..Baba Eşref Kolçak da, yapım şirketi de, menajerleri de böyle bir vasiyet olmadığını söylüyor.. Biz Harun Kolçak’ı seven milyonlarca müslüman için iyi haber.. Sizi bilmem..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar