MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Deniz Zeyrek'e kadrolaşma çıkışı!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, İmamoğlu'nun İSBAK'ta yaptığı atamayı sosyal medya ve gelen eleştiriler nedeniyle geri çekmesini eleştirdi.

Ersoy Dede'den Deniz Zeyrek'e kadrolaşma çıkışı!

Olayların baş aktörü yine Ekrem İmamoğlu...

İmamoğlu'nun İSBAK'ın başına getirdiği Bahaddin Yetkin'in daha önce AK Parti'den aday adayı olduğu ve sosyal medya paylaşımları ortalığa dökülünce olan olmuş, İmamoğlu'na tepkiler yapmıştı. 

Ekrem İmamoğlu'nu bu konuda Fatih Portakal, Deniz Zeyrek gibi gazeteciler de hedef alınca olay büyüdü haliyle. 

Herkes "başka adam mı kalmadı?" diyerek İmamoğlu'na yüklenince o ne yaptı?

Çareyi Bahaddin Yetkin'i görevden almakta buldu. 

Oysa "liyakat" diyerek kimsenin ne olduğuna değil liyakatine bakılacak mesajlarını sık sık veren İmamoğlu, bu "mahalle baskısı"na karşı direnebilir miydi?

Evet, direnebilirdi. Ama o görevden almayı seçti. 

Bütün bu olayların ardından Ersoy Dede'ye de bir çift laf etmek düştü.

Deniz Zeyrek'in “Yok muydu bir CHP’li ya da İYİ Partili de AK Partili birini atadınız” sözlerine takılmıştı Ersoy Dede. 


Deniz Zeyrek için "CHP siyasetinin önemsediği, dikkate aldığı bir yazar" ifadesini kullanan Ersoy Dede, Zeyrek'in konuyla ilgili yazısı için de "Dün Sözcü gazetesindeki köşesinde açıkça sordu; “Yok muydu bir CHP’li ya da İYİ Partili de AK Partili birini atadınız” diye. AK Parti’yi partizan kadrolaşmayla suçlayanların, gücü eline aldıkları an ortaya koydukları bu tavır önemli. İmamoğlu’na verdiği sözleri tutturmamaya yeminli bir kitle var. Ve kazanıyor da. "yorumunu yaptı. 


Ekrem İmamoğlu'nun bu baskılara yenik düştüğünü vurgulayan Ersoy Dede "Peki nerede kaldı kucaklama, nerede herkesin başkanı olma iddiası, hani partizan kadrolaşma karşıtı İmamoğlu?" diye sordu. 

Anlayacağınız, Ersoy Dede'ye göre İmamoğlu'nun yaldızları iyice döküldü....

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar