MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Cem Küçük'e cevap: Kutuplaşmanın değirmenine su taşırken...

Cem Küçük ve Ersoy Dede arasında yaşanan polemikte son olarak Ersoy Dede'nin Cem Küçük'e ne cevap vereceği merak ediliyordu. Ersoy Dede Twitter'dan bugünkü yazısını işaret etmişti.

Ersoy Dede'den Cem Küçük'e cevap: Kutuplaşmanın değirmenine su taşırken...

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede ve Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük arasında çıkan "istihbarat" polemiğinde son noktayı Cem Küçük koymuş, sevenleri Ersoy Dede'den bir cevap beklemişti. 

Ersoy Dede de Twitter'dan cevabı Pazar günkü yazısında vereceğini duyurmuştu. 

Ersoy Dede bugünkü yazısında isim vermedi ama Fazıl Say ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arasındaki buzların karşılıklı iyi niyet adımlarıyla çözülmesine işaret ederek şu sözleri kullandı: " Erdoğan’ın, kendisi adına ahkam kesen bazı tiplerin fersah fersah önünde olduğunun en açık göstergesidir bu gelişmeler. Birileri sürekli olarak kutuplaşma değirmenine su taşırken, başta Erdoğan olmak üzere birileri de bütünleşme çimentosunu karmaya çalışıyor. Her iki tarafın trolleri biraz sussa da Anadolu’yu dinlesek biraz. Güzel olmaz mı? "

Ersoy Dede'nin bu ifadeleri Cem Küçük'e cevap olarak nitelendirildi. 

İŞTE ERSOY DEDE'NİN YAZISININ İLGİLİ BÖLÜMÜ


Cumhurbaşkanı, Fazıl Say’ın konserine gidecek mi? Bence Fazıl Say’ın daveti, Erdoğan’ın programına uydurma çabaları, iklimin değişip Akdeniz olduğunu anlamamız için yeterli. Bu saatten sonra Erdoğan o konsere gitmese de olur. Maksat hasıl oldu bence. 
Fazıl Say’ın anneciği vefat ettiğinde yaptıkları telefon konuşması ve arkasından gelen bu konser davetini, herkes iyi okumalı. Herkes aklını başına alıp okumalı. Erdoğan’ın, kendisi adına ahkam kesen bazı tiplerin fersah fersah önünde olduğunun en açık göstergesidir bu gelişmeler. Birileri sürekli olarak kutuplaşma değirmenine su taşırken, başta Erdoğan olmak üzere birileri de bütünleşme çimentosunu karmaya çalışıyor. Her iki tarafın trolleri biraz sussa da Anadolu’yu dinlesek biraz. Güzel olmaz mı? 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar