POLEMİK

Ersoy Dede'den bomba iddia; FETÖ'nün arşivi CHP'de

Star yazarı Ersoy Dede, FETÖ'cülerin tuttukları arşivin CHP'ye verildiğini yazdı.

Ersoy Dede'den bomba iddia; FETÖ'nün arşivi CHP'de

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, zamanında FETÖ'cülerin kullanmak için arşivledikleri yayınların bazılarının CHP'de olduğunu iddia etti.

Ersoy Dede, bugünkü yazısının bir bölümünde şu ifadeleri kullandı:

"Tuncay Özkan'ın çıkardığı bir kayıt sosyal medyada dolaşıyor. Zamanında mehmet Baransu da yanıma gelip benimle ilgili kayıtların kendisinde olduğunu söylemişti.Bugün parça parça dolaşıma sokulan bu videolar, o gün FETÖ’cülerin tuttuğu arşivler olmasın sakın.."

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm:

FETÖ’nün arşivi CHP’de

Geçenlerde CHP’li Tuncay Özkan bir video kayıt çıkarmış sosyal medya hesabında yayınlıyordu.. Benim Ülke TV’de sunduğum Ana Haber bültenlerinden birinin kaydı..

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun, askeri vesayetle mücadele günlerinde katıldığı programımdan bir kaç cümlelik bir video.. Arka arkaya 10 yılda bir darbelere maruz kalmış bir memleketin, genç ve vatan sevdalısı bir politikacısı Süleyman Soylu o günlerde.. Vesayetle kim mücadele etmişse, ona teşekkür ediyor.. Beyaz yürüyüş günleri.. Muhteva, dönemin gerçekliği dikkate alındığında pek âlâ tutarlı.. Ona kimsenin itiraz etmesi mümkün değil.. 

Hele de 28 Şubat günlerinde Fethullah Gülen’le canlı yayınlar yapıp, FETÖ üzerinden hükümeti eleştiren Tuncay Özkan’ın, haddine bile değil.. Ama asıl dikkatimi çeken başka bir husus var. Yayınlanan video kaydı, logosuz.. Televizyon logosu yok yani. Ve alttan son dakika haberlerinin geçtiği bant da yok kayıtta.. Yani bu özel bir arşivden çıkmış..

Mehmet Baransu, 2014 başlarında, Saadet Partisi aday tanıtım toplantısında yanıma gelip, benim hem yazı, hem tweet hem de program arşivimi tuttuğunu açıklamıştı. Bugün parça parça dolaşıma sokulan bu videolar, o gün FETÖ’cülerin tuttuğu arşivler olmasın sakın..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar