MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Ahmet Hakan'a: Mustafa Ceceli için bile...

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bugün tramvay yolunda namaz kılan adamı köşe taşıdı ama bu arada Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı iğnelemeyi de unutmadı.

Ersoy Dede'den Ahmet Hakan'a: Mustafa Ceceli için bile...

İzmir'de tramway yolunda namaz kılan adam polemik konusu olmuş, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da olayla ilgili yorumunu köşesinden yazmıştı.

Ersoy Dede Ahmet Hakan'ın bu konuyla ilgili yorumu için "Mustafa Ceceli’nin evliliğine bile 8-10 maddeden aşağı analiz yapmayan Ahmet Hakan için bu konu iki şıkta paketlenmiş yollanmış.. Diyor ki; “..Yeryüzü mescit kılınmıştır. Namaz sadece camide kılınmaz…” Ve,  “..Yeryüzü mescit kılındı diye de olur olmaz her yerde namaza durulmaz…” Bu kadar.." dedi.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN YAZISINDAN O BÖLÜM:

İZMİR’de tramvay yolunda namaz kılma hadisesini değerlendiren Ahmet Hakan, iki şık koymuş yazısının ilgili bölümüne.. Mustafa Ceceli’nin evliliğine bile 8-10 maddeden aşağı analiz yapmayan Ahmet Hakan için bu konu iki şıkta paketlenmiş yollanmış.. Diyor ki; “..Yeryüzü mescit kılınmıştır. Namaz sadece camide kılınmaz…” Ve,  “..Yeryüzü mescit kılındı diye de olur olmaz her yerde namaza durulmaz…” Bu kadar.. Bence bir iki madde daha ister.. Mesela, vakti kaçırmak üzere olan bir adam son saniye bulduğu ilk yerde namaza durduysa yine de kızalım mı?.. Ya da  bu adam bir provokatörse ve bilindik Ramazan numaralarından birine sahne zemini oluşturmuşsa yine de sevelim mi?.. Ne acı, hiçbir şeye olduğu gibi bakamamak..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum