MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede Sözcü'ye saydırdı: Alçaklar sürüsünün kafalar aynı...

Alçaklar sürüsünün 1960 yılından beri aynı kafada olduğunu söyleyen Star yazarı Ersoy Dede, "Bekleyecekseniz, çok beklersiniz." dedi.

Ersoy Dede Sözcü'ye saydırdı: Alçaklar sürüsünün kafalar aynı...

Star yazarı Ersoy Dede, Sözcü gazetesinin darbecilerin dillendirdiği Menderes ile ilgili yalanları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Adnan Menderes'in aynı kafada olduğunu yazdığını fakat bunların bir şeyin farkında olmadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kimseye benzemediğini söyleyen Dede, "Halkının başında alçaklar sürüsüne karşı direndi. O gün Menderes’i idam edenleri 16 Temmuz sabahı donlarıyla bıraktı ortada Erdoğan. Bekleyecekseniz, çok beklersiniz." ifadelerini kullandı.

Yaptıklarının hesabını sormazsan yapacaklarına teminat oluyor

Sözcü gazetesi ip gösteriyor Erdoğan’a. Demokrasi şehidi Adnan Menderes ile ilgili darbecilerin dillendirdiği yalanları yazmış. Altına da demiş ki; ‘işte aynı kafa’. Kesinlikle aynı kafa. Fakat Erdoğan ve Menderes’in değil. Alçaklar sürüsünün kafalar aynı. “Demokrasiden uzak dur, işine gelmediğinde darbe yap, beğenmediğin iktidarı antidemokratik yollara alaşağı et, sonunda darağacında sallandır.” 1960’tan beri aynı kafa. Fakat atladıkları bir şey var. Erdoğan hiç kimseye benzemiyor. Marmaris’te kendisini katletmeye gelmiş olan teröristlerin içinden çıkıp, İstanbul’a indi ve halkının başında alçaklar sürüsüne karşı direndi. O gün Menderes’i idam edenleri 16 Temmuz sabahı donlarıyla bıraktı ortada Erdoğan. Bekleyecekseniz, çok beklersiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar