MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede yazdı: Kediciklerin bilinmeyen dünyasına yolculuk başladı

Adnan Oktar grubuna yönelik operasyon kapsamında 'örgüt yöneticisi' suçlamasıyla tutuklanan ve tahliye olduktan sonra itirafçı olan Ayça Pars'ın açıklamaları Star yazarı Ersoy Dede'yi dehşete düşürdü.

Ersoy Dede yazdı: Kediciklerin bilinmeyen dünyasına yolculuk başladı

Star yazarı Ersoy Dede, Adnan Oktar'ı yöneten gücün ortaya çıkması ile birlikte yapının amaçlarının, hedef ve bağlantılarının tek tek ortaya döküleceğini belirtti. Dede, "Medyada, siyasette, yargıda, emniyette kim ya da kimler bu örgütün çıkarlarını kollamış, hepsini yakın bir zamanda göreceğiz." ifadelerini kullandı

Kediciklerin bilinmeyen dünyasına yolculuk başladı

Adnan Oktar örgütünde televizyon ve internet yayınlarının başındaki kişi Ayça Pars’ın, örgütle ilgili verdiği bilgiler dün gazetelerde vardı.. Okurken tüylerim diken diken oldu.. “…30 kişilik gruptan kimi gözüne kestirirse ona dayak atardı. Dayak derken sadece tokat değil. Yerde sürüklerdi, saçlarını kazırdı…” Kedicik dünyasına dair ifşaatlar.. Neler neler.. Bu elbette Adnan Oktar’ın kendi özel durumunu anlatması bakımından önemli.. Ama asıl örgütün bağlı olduğu üst yapıya ilişkin verilecek olan bilgiler, soruşturmanın seyrini değiştirebilir.. Adnan Oktar’ı da yöneten asıl güç kimdi?.. Bu ortaya çıktığında yapının amaçları, hedefleri ve bağlantıları da tek tek dökülecek.. Medyada, siyasette, yargıda, emniyette kim ya da kimler bu örgütün çıkarlarını kollamış, hepsini yakın bir zamanda göreceğiz..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar