POLEMİK

Ersoy Dede: Ya "Şu şu yazarlar Hürriyet'ten atılacaklar" haberi çıkarsa?

Star yazarı Ersoy Dede, Ahmet Hakan'ın kendi haber merkezini ve muhabirini övmesine tepki gösterdi.

Ersoy Dede: Ya "Şu şu yazarlar Hürriyet'ten atılacaklar" haberi çıkarsa?

Star yazarı Ersoy Dede, Ahmet Hakan'ın dünkü köşe yazısında kendi muhabiri Seçil Özer'i övmesine ilginç bir örnekle karşılık verdi: "Bu haberin, şu şu Hürriyet yazarları atılacak haberinden ne farkı var?"

Ersoy Dede "Ya manüplasyonsa!" başlıklı köşe yazısında Ahmet Hakan'ı eleştirdi..

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü köşe yazısından bir bölüm:

Ya manüplasyonsa!

Ahmet Hakan, 'AK Partili belediye başkanları istifa edecek' haberlerindeki sorumluluğu dün resmen üzerine almış.. Ankara'da görev yapan ekibinden Seçil Özer'i, yere göğe sığdıramayan yazısından söz ediyorum.. Göğsünü gere gere; ‘ben yaptım’ diyor.. ‘O belediye başkanlarından istifa istendiği haberinin altında, başında olduğum haber merkezinin imzası var’ diyor..

Ahmet Hakan'a göre, ekibindeki muhabirin yaptığı iş 'büyük gazetecilik'.. Tamam.. Tek soru.. Ya o haber, kısmen yahut tamamen yalansa.. Yalan, ‘ağır’ oldu.. Gazetecilik dilindeki yumuşak karşılığını söyleyeyim; manipülasyonsa?.. Ya parti içi bir operasyona alet olmuşsa ekibiniz?..

Ya Melih Gökçek'in yerine oynayan bir AK Partili özellikle Gökçek'i yıpratmak için sizi seçtiyse?... Ne olacak o zaman?.. Merak bu ya..

Acaba diyorum;‘Şu şu belediye başkanları istifa ettirilecek’ haberi, ‘şu şu komutanlar tutuklanacak’ ya da ‘şu şu yazarlar Hürriyet’ten atılacaklar’ haberine benziyor mu?.. 

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar