POLEMİK

Ersoy Dede Volkan Konak provokasyonunu yazdı

Ersoy Dede, Volkan Konak’ın sahne aldığı gece kulübünde çıkan olayın üzerine atlayan CHP yanlısı medyayı topa tuttu.

Ersoy Dede Volkan Konak provokasyonunu yazdı

Star yazarı Ersoy Dede, Volkan Konak’ın sahne aldığı gece kulübünde çıkan olayın üzerine atlayan CHP yanlısı medyayı topa tuttu.

Oysa Volkan Konak'ın kendi ağzından olayı yalanlamasına rağmen sosyal medyadan topladıkları tweetleri haberleştiren gazeteleri eleştiren Ersoy Dede, "Ne tüfekli provokasyon ne de bundan faydalanmaya çalışan eski siyaset artıkları.. Herkes geri çekilsin." ifadelerini kullandı.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm:

Volkan Konak provokasyonu

Volkan Konak’ın sahne aldığı gece kulübünün önünde bir adam, pompalı tüfekle havaya ateş etmiş.. CHP medyası hemen ünlü sanatçının Twitter mesajlarını falan toplayıp, ‘işte en son böyle eleştirmişti’ haberleri bastılar gecenin bir yarısı.. Hani ‘böyle böyle demişti, kurşunların hedefi oldu’ gibi..

Sosyal medya karıştı. ‘Volkan Konak susturulamaz’ kampanyaları falan başladı hemen.. ‘Faşizme karşı omuz omuza’.. 'Hepimiz Volkan’ız, fena patlarız'.. Derken Volkan Konak’a sordular.. “Benimle hiç alakası yok, böyle yerlerde olabiliyor bazen böyle şeyler” dedi.. Aslında biraz ilgisi varsa bile, üzerinden operasyon yapılmasına izin vermemek adına reddetti..

Bravo.. Çook çok iyi yaptı.. Hayatının her döneminde itirazlarını yüksek sesle yapan medeni bir adam olarak, lafını söylemeye devam etsin Volkan Konak.. İster türkülerinde söylesin isterse basın mülakatlarında. Karşı çıkan da aynı şekilde karşı çıksın.

Ne tüfekli provokasyon ne de bundan faydalanmaya çalışan eski siyaset artıkları.. Herkes geri çekilsin. Konuşalım, tartışalım ve itiraz edelim.. İsyan edelim hatta.. Şikayet edelim. Millete havale edelim.. Bir tek ateş etmeyelim. Bir de memleketi terk etmeyelim. Burası son vatanımız. Gitmeyelim..

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar