MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede: Sizin kaybolan vicdanınızı Müge Anlı da bulamaz

Beşiktaş taraftarlarının Kayserispor maçında aleyhinde küfürlü tezahüratta bulunduğu Müge Anlı, "Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu söyledim. Canları sağolsun" açıklaması yapmıştı.

Ersoy Dede: Sizin kaybolan vicdanınızı Müge Anlı da bulamaz

 Yaşananlara tepki gösteren Star gazetesi yazarı Ersoy Dede "Her program, adından söz ederken yüzünde güller açan anneciğine küfretti bir kamyon adam. Adam da dediysem, yerine başka bir kelime bulamadığımdandır.. Eğer taraftarlık buysa, böyle bir şeyse yani, yerin dibine batsın takımlarınız da, oyunlarınız da, her şeyiniz.. Özür dileriz Müge Anlı.." ifadelerini kullandı.

Sizin kaybolan vicdanınızı Müge Anlı da bulamaz

Gazeteci Müge Anlı’ya ve güzel anneciğine Beşiktaş tribünlerinden ağza alınmayacak küfürler edildi.. Neden?.. Olaylı Fenerbahçe Beşiktaş maçı sırasında yaşanan taşkınlıkları değerlendirirken; “.. taraftar her şeyi söyleyebilir, sen dönüp de taraftarla kavga edemezsin..” dediği için..

Her program, adından söz ederken yüzünde güller açan anneciğine küfretti bir kamyon adam. Adam da dediysem, yerine başka bir kelime bulamadığımdandır.. Kusura bakmasın kimse ama bir kadına ve annesine edilen bu denli cinsiyetçi bir küfrü kendine, aidiyet hissettiği cemiyetine yakıştıran varsa benim sözüm tükenmiştir. Eğer taraftarlık buysa, böyle bir şeyse yani, yerin dibine batsın takımlarınız da, oyunlarınız da, her şeyiniz.. Özür dileriz Müge Anlı..

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar