KAZANDI

Ersoy Dede kazandı

Ersoy Dede, hiç kimsenin umurunda bile olmayacak bir konuya (CHP'li başkanların istifası)'na dalarak günün kazananı oldu.

Ersoy Dede kazandı

Ersoy Dede’nin bugünkü Star’da “Hangi CHP’li Belediye Başkanı istifa edecek?” başlığını okuyunca, “tamam işte” dedim. “Şimdi kaybettin Ersoy Dede…”

*

Öyle ya…
Türkiye, Ak Partili belediye başkanlarının istifa edeceği ya da bizzat Sayın Cumhurbaşkanı tarafından istifa ettirileceği dedikodularıyla çalkalanırken…
Ersoy Dede tutmuş…
Hiç kimsenin umurunda bile olmayacak bir konuya (CHP’li belediye başkanları istifa etse ne olur? Etmese ne olur? Kimin umurunda?..) dalmıştı besbelli…

*

Ama…
Daha yazıya başlar başlamaz gördüm ki Ersoy’un amacı Ak Partili belediye başkanlarının istifalarını unutturmak değil.

*

Ersoy Dede bu köşelerde anlatmak istediğimi yapıyor…
Yani diyor ki:

*

Bakın Kadir Topbaş istifa etti işte..İstifa etti, yahut istifası istendi.. Neyse.. Gitti işte.. Bakın Düzce Belediye Başkanı’na. ‘Makam arabası’ skandalından, nepotizme, gübre faciasına kadar onlarca saçma sapan işin faturasını Erdoğan’a çıkarmaya çalışanlar.. Gitti adam gitti.. Ama.. Terör örgütünün mitingine lojistik sağlayan Kartal Belediye Başkanı da görevde, vatandaşın milyonlarca lirasını buharlaştıran Şişli Belediye Başkanı da… Karakol basan Beylikdüzü Belediye başkanını büyükşehir için aday yaptınız.. Hâlâ AK Parti ile uğraşıyorsunuz.. Allah insaf versin..

*

Sahi ya…
Neden böylesiniz (Soru her iki taraf için de geçerli.)?..
Niçin “kendi b.kum ayva kokum” modundan çıkamıyorsunuz?.
Niye kendiniz için “sevap” saydığınız bir şeyi karşı mahalle için “günah” olarak tanımlıyorsunuz?

*

Tebrikler Ersoy Dede; kazandın…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar