MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede: Kaç takipçin senin için ne yapar?

Hülya Avşar'ın Selfi'si resmen çakıldı. Bin 300 kişi tarafından izlenen filmi köşesine taşıyan Dede, İnstagram'daki takipçi sayısı ile bu işin olmayacağını yazdı.

Ersoy Dede: Kaç takipçin senin için ne yapar?

Hülya Avşar'ın olay olan filmi Selfi'nin bin 300 kişi tarafından izlendiğini söyleyen Star yazarı Ersoy Dede, "Diyorlar ki; “.. ama instagram’da 2 milyon 300 bin takipçisi var..” Ya hu bu rakamlara güvenip, bırak film çekmeyi, tuvalete bile gidilmez." ifadelerini kullandı.

ERSOY DEDE'NİN YAZISI 

Kaç takipçin senin için ne yapar?

Hayranı olduğum ve olmaya devam edeceğim Hülya Avşar’ın, ‘Selfi’ filminden ilk sahneler paylaşıldığında ‘eyvah’ dedim. Bir mit yıkılıyor. Bıraksaydı da keşke öyle aşık olduğumuz gibi ‘mavi mavi’ kalsaydı.. Finali böyle yapmasaydı keşke. Bin 300 kişi gitmiş filmine. Kaç kişi gidecekti ya?.. Diyorlar ki; “.. ama instagram’da 2 milyon 300 bin takipçisi var..” Ya hu bu rakamlara güvenip, bırak film çekmeyi, tuvalete bile gidilmez. Adam ‘şu kadar takipçim var, yüzde 10’u imza verse Cumhurbaşkanı adayı olurum’ diyordu. Bak yemedi, çekti adaylığını.. Olmaz. Geçmiş olsun..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar