POLEMİK

Ersoy Dede İrfan Değirmenci'ye ateş püskürdü

Star yazarı Ersoy Dede, İrfan Değirmenci'nin Doğan Grubu'ndan kovulmasının ekmeğini yemeye çalıştığını savundu..

Ersoy Dede İrfan Değirmenci'ye ateş püskürdü

Star yazarı Ersoy Dede, Ertuğrul Özkök'ün "aramızda kalsın" dediği konuşmasını köşesine aktaran İrfan Değirmenci'yi yerden yere vurdu.

İrfan Değirmenci'yi Emin Çölaşan'a benzeten Ersoy Dede "O da Doğan Grubu'ndan kovulmasının ardından kitaplar yazarak bu işten uzun yıllar ekmek yemeye çalışmıştı" ifadelerini kullandı.

Ersoy Dede, İrfan Değirmenci'nin Ertuğrul Özkök'ün kendisine sır olarak söylediği bir ifadeyi ifşa etmesinin doğru olmadığını yazdı..

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm:

Aramızda kalsın!

İrfan Değirmenci yazıyor.. “Ertuğrul Özkök aradı beni, ‘aramızda kalsın’ diyerek başladı anlatmaya..” Üzerinden; kitaplarla, sahne şovlarıyla, gazete köşe yazılarıyla para kazanmaya devam ettiği Kanal D’den kovulma serüvenini anlatıyor yine..

Emin Çölaşan da böyleydi.. Bir kovuyorsun 10 sene de bundan ekmek yiyorlar.. Özkök aramış, ‘aramızda kalsın’ demiş ve bir şeyler anlatmış.. Bu Değirmenci arkadaş ise bunu faş ediyor.. Yazıyı okurken bir sürü şey geldi geçti gözümün önünden.. Ama biri var ki hiç çıkmıyor aklımdan..

10 seneye yakın çalıştığım Kanal 7 grubundan ayrılırken vedalaşmak için kapısını çaldığım patronum Mustafa Çelik dedi ki; “Helal sana, bizimle çalıştığın süre boyunca hiç eski patronlarını kötülemedin..” Bu aslında, ‘buradan gidince de bizi kötüleme olur mu?’ demenin bir başka yoluydu.. O söyleyene kadar aklımdan bile geçmemişti aslında.. Çünkü bize öğretilen zaten buydu.. Eski arkadaşlar, eski patronlar, ‘aramızda kalsın’ diyerek verilen sırlar… Bunların hepsi bizim yüzümüzdeki çizgilerdi.. Bugün, ‘aramızda kalsın’ diye anlatılan bir hikayeyi faş etsem, bir daha kim bana sözünü emanet eder ki?.. 

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar