MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede: Ertuğrul Özkök anlıyor da anlamazdan geliyor

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede ve Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök arasında Mustafa Ceceli olayı üzerinden başlayan polemik devam ediyor. Ersoy Dede bugün Ertuğrul Özkök'e cevap verdi.

Ersoy Dede: Ertuğrul Özkök anlıyor da anlamazdan geliyor

Mustafa Ceceli ve eski eşinin davasında ortaya çıkan görüntüler tartışma yaratmıştı. Tartışmaya Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Ceceli'nin linç edilmesine tepki gösterdi ve dünkü yazısında neden o delili sunmak zorunda kaldığını yazmış, günlerdir Ceceli'ye ağır sözlerle yüklenen Özkök de Ersoy'un ona destek çıkmasına tepki göstermişti. "Gel her şeyi açık açık, kelime kelime yazalım..." diyen Özkök, maddeler halinde yanıt vermişti. 

Ersoy Dede'den bugün Özkök'ün yazısına cevap geldi. Ersoy Dede "Eğer iddialar doğruysa, bu çocuk, iki kadının anneyi ve babayı temsil ettiği bir evde yaşayacak.  Özkök ilk gün, ‘tartışma bitti ve herkes Ceceli’yi haksız buldu’ diyordu.. Bana kalırsa tartışma daha başlamadı bile.." dedi.

 İŞTE ERSOY DEDE'NİN YAZISINDAN O BÖLÜM:

Ceceli ile ilgili yazıma Ertuğrul Özkök’ten yanıt gelmiş. Benim, “Ceceli’nin eşinin eşcinsel ilişkisini hiç konuşmayacak mıyız?…” dediğimi yazıp altına da şu yorumu yapmış; “..Birinin sizce ahlaksızlığını kanıtlamak için kendiniz daha ahlaksız yöntemlere başvurma hakkına sahip değilsiniz…” Buna kesinlikle katılıyorum. Ancak benim dikkat çekmek ya da altını çizmek istediğim, birinin/birilerinin eşcinsel ilişkisi değil.. Ya da bunu ortaya çıkarmak için başvurulan yöntemler.. Ben başka ve daha az konuşulan bir detaya dikkat çekmeye çalışıyorum burada. Anlıyor da anlamazdan geliyor bence Özkök.. Şu veya bu nedenle Ceceli velayet davasını kaybeder de çocuk anne ile yaşamaya başlarsa başka bir şey olacak..  Eğer iddialar doğruysa, bu çocuk, iki kadının anneyi ve babayı temsil ettiği bir evde yaşayacak.  Özkök ilk gün, ‘tartışma bitti ve herkes Ceceli’yi haksız buldu’ diyordu.. Bana kalırsa tartışma daha başlamadı bile.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar