MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede: Enis Berberoğlu'na o görüntüleri kim verdi?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Güneş'in dünkü manşetine dikkat çekerek, "bunun altından Kılıçdaroğlu’nun kalkması imkansız" dedi.

Ersoy Dede: Enis Berberoğlu'na o görüntüleri kim verdi?

Ersoy Dede, bugün köşesinde Güneş Gazetesi'nin Enis Berberoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı iddiasına yer verdi. Güneş'in iddiasına göre, ihanet kasedini Ekrem Dumanlı CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, o da Can Dündar’a götürmesi için Berberoğlu’na verdi.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN BUGÜNKÜ YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM:

Can Dündar hiç söylemeseydi elbette haber kaynağını saklı tutabilecekti.. Dolayısıyla Enis Berberoğlu bu davanın içinde hiç olmayacaktı.. FETÖ’cü bir savcı ya da polisten servis edildiği zannedilecek ve dosya o şekilde kapanacaktı.. Ama Can Dündar, (artık pazarlık nerede tıkandıysa) kitabında açık açık; “.. 27 mayıs günü bir öğleden sonra solcu bir milletvekili getirdi o görüntüleri bana..” diyerek, ilk bağlantısını sattı.. Hatırlayın Berberoğlu bu soruşturmaya böyle dahil oldu..

Peki Enis Berberoğlu’na bu görüntüleri kim verdi?

Güneş gazetesinin dünkü sayısında enteresan bir detay yer alıyor.. Gazeteye göre, 18 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu, Zaman gazetesine giderek Ekrem Dumanlı ile görüşüyor.. Ve orada kumpas görüntülerini teslim alıyor..

9 gün sonra da 27 Mayıs'ta Enis Berberoğlu, görüntüleri Cumhuriyet’e taşıyor.. Bu vahim iddia ulusal güvenliği ilgilendiren böyle bir kumpasın kurumsal olarak CHP eliyle kurulduğu tezini kuvvetlendirir ki, bunun altından Kılıçdaroğlu’nun kalkması imkansız..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum