MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede Davutoğlu'nu topa tuttu: Aç da okuyalım o defterleri

Ahmet Davutoğlu'nun "terör defterlerini açarsam..." sözleri gündeme bomba gibi düştü. Star yazarı Ersoy Dede, Davutoğlu'na tepki göstererek "Yahu açsana o defterleri. Aç da okuyalım kim ne yapmış! " ifadesini kullandı.

Ersoy Dede Davutoğlu'nu topa tuttu: Aç da okuyalım o defterleri

Yeni parti hazırlığındaki Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün medyaya yansıyan“Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa, bizi bugün eleştirenler insan içine çıkamazlar.” sözleri gündeme oturmuştu. Davutoğlu'nun ne demek istediği merak konusu oldu. Konuşmanın tamamı yayınlanınca ise Davutoğlu'nun MHP'yi ve AK Parti'de o dönem kongre hazırlığı yapanları kastettiği ortaya çıktı. 

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede de bugün Davutoğlu'nun o sözlerini köşesine taşıyarak tepki verdi. 

Ersoy Dede şunları yazdı:

Dediğine bakar mısınız Davutoğlu’nun! ‘Defterler açılırsa’.. Yahu açsana o defterleri. Aç da okuyalım kim ne yapmış! Bu akıl apaçık FETÖ aklıdır değerli dostlar. FETÖ’nün Mit Tırları ihanetinde de yaptığı buydu. Can Dündar, bizim terör örgütlerine silah taşıdığımız yalanını yazdı. FETÖ’den tutuklu Eren Erdem terör örgütlerine sarin gazı verdiğimiz iftirasını attı. Suriye konulu kozmik toplantıya dair sızmalarda da, MİT Başkanı Hakan Fidan’ı almaya kalktıkları 7 Şubat kepazeliğindeki Oslo ayrıntısında da hep bu vardı. Şimdi bakın Davutoğlu da aynı dille tehdit ediyor. İnanılır gibi değil. İnanılır gibi olmayan Davutoğlu’nun bundan sonuç alacağını zannetmesi. Ne ilginç günlerden geçiyoruz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar