POLEMİK

Ersoy Dede Cüneyt Özdemir'e FETÖ saatlerini sordu

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, geçtiğimiz günlerde FETÖ saatlerini gündeme getirdiğini ancak henüz kimsenin bunları iade ettiğini duymadığını yazdı.

Ersoy Dede Cüneyt Özdemir'e FETÖ saatlerini sordu

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, geçtiğimiz günlerde FETÖ saatlerini gündeme getirmiş, ancak medadaki hiç bir isimden saatlerin iade edildiğine dair bir açıklama yapılmamıştı.

Ersoy Dede bugünkü köşe yazısında aynı konuyu gündeme getirip bu kez Cüneyt Özdemir'i hedef aldı..

Cüneyt Özdemir'in de FETÖ'den saat aldığını bildiğini yenileyen Ersoy Dede, ünlü televizyoncuya okuması için iki de kitap tavsiye etti.

İşte Ersoy Dede'nin o yazısından bir bölüm:

Demek ki kimse FETÖ’den hediye almamış!

Pensilvanya’ya gidip gelen gazeteci, siyasetçi, işadamı vesaire pek çok ismin, geriye çeşitli hediyelerle döndüğü sır değildi.. ‘Sır’ ne demek, bilhassa gözümüze sokarlardı bu hediyeleri.. Zira bazı hediyeler açılmayan kilitli kapılar için maymuncuk kıymetindeydi.. Fethullah Gülen 'Hocaefendi’ iken kabul edilen bu hediyeler, ‘Örgüt Lideri’ olunca iade edildi mi?” diye sordum pazar günü.. Kimse üstüne alınmadı.. Demek ki yanılmışım.. Vaktiyle imtiyaz sağlamak için gözümüze soktukları saatlerde ‘F. Gülen’ yazmıyormuş.. Ne yazıyormuş o zaman?..

Önemli İşler Dairesi’nde FETÖ var mı?

Daha evvel onlarca kez yazıldığı halde yalanlamadığı için Cüneyt Özdemir’in de ‘F. Gülen’ imzalı saate sahip olduğu iddiasını tekrarladım bu köşede.. Neredeyse tüm gazetelerde defalarca yazıldı.. Beni bilirsiniz, şapkadan tavşan çıkarır gibi kimsede olmayan bir belge üzerine falan operasyon çekmem.. Evvela açık kaynaklara bakarım.. Cevabını bulamazsam kendim belge peşine düşer, bulduğum anda da açık açık yayınlarım.. Verilen belgeyi değil, kendim ulaşıp bulduğum belgeyi ama.. Bu ‘saat alan adamlar’ yazısında da özellikle ona dikkat ettim. Yoksa kimin saat, kimin kalem, kimin ananas aldığını biliyoruz herhalde.. Neyse Cüneyt Özdemir, Bir açıklama yaparak Pensilvanya’da gazetecilik faaliyeti kapsamında bulunduğunu söyledi.. Hatta “..Serdar Turgut’un ve benim sorularım yüzünden mülakat da yarım kaldı..” diyerek, birlikte gittikleri Ferhat Boratav’a da gol atmış oldu.. Nasip..
Sayın Cüneyt Özdemir’e iki kitap tavsiyem olacak..
Oray Eğin / ‘Medya Nasıl Çökertildi’
Mustafa Hoş / ‘Abluka’
Kendisini o kitaplarda bazı sürprizler bekliyor olacak..
Bir de kendi kitabı var elbette..
Emniyette nasıl hiç ‘FETÖ’ olmadığını uzun uzun anlattığı‘Önemli İşler Dairesi’ kitabı..
İyi günlerde okuyun..

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar