MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Çiftlik Bank reklamında oynayan Mehmet Çevik'e destek

Binlerce insanı 2 milyar TL dolandıran Mehmet Aydın’ın Çiftlik Bank’ının yüzü olan oyuncu Mehmet Çevik “Keşke o reklamı yapmasaydım." açıklaması yapmıştı

Ersoy Dede'den Çiftlik Bank reklamında oynayan Mehmet Çevik'e destek

 Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, son yıllarda izlerken keyif aldığı oyuncular arasında olduğunu yazdığı Mehmet Çevik'in reklamda oynamasını masum buldu. Dede, Reklam filmlerinde oynamak kimseyi suç ortağı yapmaz. O profesyonel bir iştir. Hedefi dağıtmak da kimseye bir fayda sağlamaz.. " dedi

İŞTE ERSOY DEDE'NİN YAZISI

Mehmet Çevik.. Son yıllarda izlerken büyük keyif aldığım bir kaç oyuncudan biri.. Çiftlik Bank ile reklam anlaşması yapmış.. Markanın reklam yüzü olacakmış. Dolayısıyla bu ‘Firari Hokkabaz’ın yanında bol bol resim vermiş.. E tamam da eğer mesele reklam filmlerinde oynamaksa “Showman Beyaz” da oynadı. O nasıl elini yıkayıp çıkabildi de Mehmet Çevik linç ediliyor bilemedim.. Biraz daha geriye saralım filmi.. Jet Fadıl’ın Tarık Tarcan’lı filmleri için ünlü oyuncu itibar suikastine uğradı mı?.. Peki o güven veren yüz hatları ve etkileyici sesiyle; “dolara ve marka yüksek faiz veriyoruz” diyen Metin Serezli, İmar Bankası patladığında hiç eleştirildi mi?.. 

Türk sinemasının çok çok önemli isimleri..  ‘Unutulmayanlar’ filminin oyuncuları.. Selma Güneri, Cüneyt Arkın, Fikret Hakan, Ekrem Bora, İzzet Günay ve Eşref Kolçak.. “.. Kafayı kullanıp kendime güvenli bir yol seçtim..” diyerek Banker Kastelli’ye şarkılı türkülü reklam çekmişlerdi, kimse onlara kızmadı..

Burada bir iki yüzlülük, bir çifte standart var gibi geliyor bana.. Reklam filmlerinde oynamak kimseyi suç ortağı yapmaz. O profesyonel bir iştir. Hedefi dağıtmak da kimseye bir fayda sağlamaz..  

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar