MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den 'Cem Küçük'e bir şey söylemeyecek misin' diyenlere cevap

Ersoy Dede, bugünkü köşesinde kendisine tepki gösteren Cem Küçük'e pazar günü kaleme alacağı yazısında cevap vereceğini açıkladı.

Ersoy Dede'den 'Cem Küçük'e bir şey söylemeyecek misin' diyenlere cevap

Türkiye yazarı Cem Küçük, "2019’a girerken bazı tuhaflıklar" başlıklı bugünkü yazısında kendisini eleştiren Ersoy Dede'ye tepki göstermişti.

Star yazarı Dede, 'Bir şey söylemeyecek misin' diyenlere pazar günü kaleme alacağı yazısı ile cevap vereceğini söyledi. 

İşte Ersoy Dede'nin o paylaşımı:

CEM KÜÇÜK NE DEMİŞTİ?

Cem Küçük,  "Mustafa Taviloğlu ile aynı masada oturan ve istihbarat kaynaklarının kendisini yanılttığını" söylediği Ersoy Dede'ye bugünkü köşesinden yanıt verdi.

"Bana gelen bir istihbarat yok Ersoy. O fotoğraf zaten her şeyi anlatıyor. Başka hiçbir bilgiye gerek yok. O fotoğraf da zaten açık kaynak. Oradakilerin Başkanımız Erdoğan’ın düşmanı olduğunu sen de biliyorsun ama tuhaf şekilde, düzenlenen “Erdoğan düşmanlarını bir araya toplama yemeği”ni savunuyorsun. Hatta orada hayatını Erdoğan’a borçlu olduğu hâlde Tayyip Bey’i arkadan hançerleyen tipler de var. " diyen Cem Küçük,  "Senin onları savunman silah alıp kendi ayağına sıkmandır Ersoy." dedi.

O masada Ersoy Dede dışında Türkiye, Sabah, Yeni Şafak, Akşam, Güneş, Yeni Akit gazetelerinden  tek bir köşe yazarı ve yorumcuyu göremediğini söyleyen Küçük, "Sence de bir tuhaflık yok mu?" diye sordu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar