MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede: Bilgiye dayalı seçim kampanyası yürütmek

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede 'Bilgiye dayalı seçim kampanyası yürütmek' başlıklı yazısında Ahmet Kekeç'in Kılıçdaroğlu’nun, ‘bilgi’ konusunda kırdığı potları hatırlattığını söyledi

Ersoy Dede: Bilgiye dayalı seçim kampanyası yürütmek

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, Ahmet Kekeç'in Kılıçdaroğlu’nun, ‘bilgi’ konusunda kırdığı potları hatırlattığını söyledi ve 'Bunlara bir katkı da ben yapayım' diyerek ekledi. Dede, " Ya hu Kılıçdaroğlu, 16 Nisan referandumu öncesi, ‘hayır’ kampanyasının fiili yürütücüsü olarak halkın önüne çıkıp, “…şimdi Başbakan başka partiden Cumhurbaşkanı başka partiden olursa kaos olmayacak mı?..” dedi. Daha itiraz ettiği metinden bile haberdar olmadığını gördük. Ne bilgisi!.." ifadelerini kullandı.

ERSOY DEDE'NİN YAZISI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kayseri’de partililere hitaben; ‘bilgiye dayalı sözlerle kampanya yürütün’ dediğini hatırlıyorsunuz değil mi?.. Dün Ahmet Kekeç, Kılıçdaroğlu’nun, ‘bilgi’ konusunda kırdığı potları tek tek hatırlatmış.. Köy Enstitüleri’nin Atatürk tarafından kurulduğunu zannetmesi, Zeytin yasasının 1939’da (!) (ölümünden sonra yani) Atatürk tarafından çıkarıldığına inanması, Osmanlı’nın tüfek dahi imal edemediğini düşünmesi, Osmanlı devletinde resmî dilin Farsça olduğunu sanması.. gibi.. Bunlara bir katkı da ben yapayım. Ya hu Kılıçdaroğlu, 16 Nisan referandumu öncesi, ‘hayır’ kampanyasının fiili yürütücüsü olarak halkın önüne çıkıp, “…şimdi Başbakan başka partiden Cumhurbaşkanı başka partiden olursa kaos olmayacak mı?..” dedi. Daha itiraz ettiği metinden bile haberdar olmadığını gördük. Ne bilgisi!..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar