POLEMİK

Ersoy Dede Ahmet Takan'a çaktı; Kim bu adam?

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede'nin hedefinde bu kez gazeteci yazar Ahmet Takan vardı..

Ersoy Dede Ahmet Takan'a çaktı; Kim bu adam?

Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede, Yeniçağ yazarı Ahmet Takan'ı yerden yere vurdu.

Ersoy Dede, Ahmet Takan'ın sağda solda kendisini Abdullah Gül'ün eski danışmanı olarak tanıttığını, bazı sitelerin de kendisine fazla itibar ettiğini belirtti.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm: 

Kim Bu Ahmet Takan?

Yeniçağ gazetesinde bir yazar var.. Ahmet Takan.. Oda TV, Diken, T24 falan gibi siteler bayılıyor bu adamın yazılarına.. Sebebi şu.. Ahmet Takan her kapalı ortamda, kendisini Abdullah Gül’ün eski danışmanı olarak tanıtıyor.. Dolayısıyla her yazısı, “Gül’ün eski danışmanından ifşaat” lezzetinde etki gösteriyor..

Ben Yalçın Topçu’nun BBP Genel Başkanı olduğu dönemde basın danışmanı olarak tanımıştım.. Bir ay ya da iki ay sonra ise yollarının ayrıldığını öğrendim.. Başbakanlıktaki (Gül zamanında) bazı isimlere de ‘kimdir bu arkadaş?’ diye sorduğumda,“bir ay falan burada çalıştı, ‘çalışılamaz biri’ olduğu düşünüldüğünden yollar ayrıldı” cevabını vermişlerdi..

Yani devlet kademelerinde deşifre olmuş durumda.. Oysa şimdi yazdığı her yazıya bir gizem katıyor.. Sanki hâlâ derinlerden bir takım bilgiler alıyormuş gibi cümleler kuruyor.. Yahu işin aslı şu; bildiğin palavra hikayeler uyduruyor.. Kötüsü, Ahmet Takan’ın yazdıkları, ciddiye alınıp da Abdullah Gül ofisi tarafından yalanlanmadıkça, sanki Gül konuşturuyormuş gibi bir algı ortaya çıkıyor..

Ahmet Takan üzerinden Gül okuması yapmak isteyenlere tavsiyem şudur.. Halen hem Ahmet Sever hem de Fehmi Koru, zaten bir fotoğraf veriyorlar.. Ayrıca nereye hizmet ettiği belli olmayan başka isimlerden şifre çözmeye çalışarak enerjinizi harcamayın..

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar