MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den Ekrem İmamoğlu'na: Heralde bu hakkı teslim edecek

Star yazarı Ersoy Dede, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun özgürce Kur’an-ı Kerim okuyup bu anın videosunu da geniş kitlelere ulaştırmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a borçlu olduğunu belirtti.

Ersoy Dede'den Ekrem İmamoğlu'na: Heralde bu hakkı teslim edecek

Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Yeni Zelanda'da şehit olanlar için Eyüp Sultan'da düzenlenen mevlide katıldı. İmamoğlu, şehitler için Yasin süresini okudu. Konuyu köşesine taşıyan Star yazarı Ersoy Dede bu durum için söylenecek bir şeyin olmadığını belirtti ve kritik bir noktaya dikkat çekti.

"Bugün CHP’nin İstanbul adayı özgürce Kur’an-ı Kerim okuyabiliyorsa ve bunu göğsünü gere gere kitlelerle paylaşabiliyorsa, bu ‘Erdoğan Devrimi’ndendir." ifadelerini kullanan Ersoy Dede, İmamoğlu'nun bu hakkı teslim etmesi gerektiğini söyledi.

CHP adayı özgürce Kur’an okuyorsa bunu Erdoğan’a borçluyuz

CHP’nin İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun, Eyüp Sultan’da Yasin okurken çekilmiş videosu servis edildi önceki gün. Kimsenin kalbini yarıp bakamayız. O yüzden çerçeveye ilişkin söyleyeceğim bir şey yok. Rabbim bütün ibadet edenlerin ibadetlerini kabul etsin. Sadece şunun bilinmesi lazım. Bugün CHP’nin İstanbul adayı özgürce Kur’an-ı Kerim okuyabiliyorsa ve bunu göğsünü gere gere kitlelerle paylaşabiliyorsa, bu ‘Erdoğan Devrimi’ndendir. Herhalde Sayın İmamoğlu da bu hakkı teslim edecektir. CHP’nin at koşturduğu 28 Şubat ikliminde bir politikacı yapsaydı ya şunu. Kadeh kaldırmanın puan getirdiği günlerde okusaydınız ya. Neyse öyle ya da böyle bir kazanımdır. Devamını da bekleriz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar